Piatra-Neamț: Copil salvat cu negociatori și luptători SAS

0

În articolul ULTIMA ORĂ: Descindere cu mascați în Piatra-Neamț. O femeie ținea un copil captiv scriam că astăzi, 22 mai, în jurul prânzului, în vecinătatea Școlii nr. 3 din Piatra-Neamț a avut loc o acțiune cu forțe de ordine. O femeie cunoscută cu afecțiuni psihice își ținea copilul minor captiv. Rudele au apelat poliție și mascații au spart ușa locuinței. Persoana în cauză era baricadată în apartamentul inundat, iar copilul era foarte speriat.

În prezent, minorul se afla în grija bunicului.

Potrivit IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un apartament al unui imobil din Piatra-Neamț este inundat, la adresa respectivă locuind o femeie și un copil minor, despre care vecinii cunoșteau că se aflau în apartament.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul negociatorilor și al luptătorilor SAS. Aceștia au încercat să ia legătura cu persoana în cauză, fără rezultat, procedând la spargerea ușii și a unui geam. În continuare s-a reușit salvarea celor două persoane, o femeie în vârstă de 39 de ani și un minor în vârstă de 7 ani, ambii din Piatra Neamț.
Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate, iar minorul a fost încredințat DGASPC. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”
, a transmis IPJ Neamț pentru ziarpiatraneamt.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate