Piatra-Neamț: Asta se întâmplă când te consideri deasupra legii

0

La data de 1 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, un bărbat de 42 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În fapt, la data de 10 mai 2018, bărbatul a condus  un autoturism pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț, având o îmbibaţie alcoolică de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge.

*****

La data de 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Teiului au depistat pe raza localității Ceahlău un tânăr de 32 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Pe numele acestuia Judecătoria Bicaz a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate