Piatra Neamț are un nou Bulevard al Republicii

5

Spre surprinderea și uimirea noastră, autoritățile pietrene continuă să își respecte promisiunile făcute, profitând din plin de venirea primăverii și de creșterea mercurului din termometre. De astăzi, toți șoferii se pot bucura de un Bulevard al Republicii curat și proaspăt asfaltat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. marian spune

  Cred ca era mult mai bine sa se faca lucrarea cu o firma care are ceva utilaje performante. Nu cred ca Publiserv poate face lucrari de calitate. Ca si exemple str. 1 Decembrie 1918 drumul spre Roman ,Roznov -Girov lucrari realizate de ceva timp si inca rezista daca nu se mai gaseste cate unul sa mai taie strada.

 2. marian spune

  Cred ca era mult mai bine sa se faca lucrarea cu o firma care are ceva utilaje performante. Nu cred ca Publiserv poase face lucrari de calitate. Ca si exemple str. 1 Decembrie 1918 drumul spre Roman ,Roznov -Girov lucrari realizate de ceva timp si inca rezista daca nu se mai gaseste cate unul sa mai taie strada.

 3. Stefan spune

  Bulevardul e acelasi de pe vremea lui Nicu Albu, asfaltarea e tot de proasta calitate ca si in epoca Pinalti-Jaga-Thnologica Radion!Ca sa nu mai spun ca erau ,cu siguranta, alte locuri unde trebuia intervenit cu prioritate!

 4. Ionut spune

  Bine ca nu au rezolvat cumva si cu canalele de pe strada, era sa avem o strada perfecta fara denivelari…

  1. alex spune

   deja esti obraznic.. adica ai asfalt proaspat (nu conteaza ca e pe valurile dunarii si canalele abea de acum se vor sparge.. deci alte gauri) si tu comentezi la lucrarea celor de la publiserv…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate