Piatra-Neamț a ratat calificarea în finala pentru „Destinația anului 2021 în România”

0

Inițiativa “Destinația Anului 2021 în România”, un proiect care și-a propus să promoveze turismul intern prin popularizarea destinațiilor frumoase de la noi, a stârnit o puternică competiție între regiunile turistice românești.

Miza este de a-și asigura nominalizarea între cele 6 finaliste ale competiției, care vor beneficia de promovare gratuită pe Prima TV, una din cele mai importante televiziuni din România.

Românii au decis care sunt cele 6 locuri din România ce vor lupta în acest an pentru marele trofeu, titulatura de Destinația anului 2021 în România. Peste 16 mii de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din țară calificate în Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

În top 10 destinatii nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia.

Proiectul a adus în lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări: Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Brașov, Bucovina, Oltenia de Sub Munte, Piatra-Neamț.

Va urma apoi cea de-a doua etapă, cea a votului. Publicul va vota Destinația anului 2021 în România împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism. În cadrul celui mai ambițios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste.

Rând pe rând, toate cele 6 destinații candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, https://www.destinatiaanului.ro/, vor fi cumulate toate voturile și se va decide care destinație se va
bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate