Piatra Neamţ 20.12.2010, ora 07.00

0

stiri neamtPe teritoriul judeţului Neamţ nu sunt drumuri naţionale, judeţene sau comunale blocate sau închise. Nu sunt linii electrice afectate.

Utilajele de la Secţia Drumuri Naţionale  şi S.C.Drupo Neamţ S.A sunt în baze pregătite pentru a interveni conform planurilor operative.

S.C. Hidroelectrica S.A. continuă deversarea de la Acumularea  Reconstrucţia cu 30 mc/s.

Pe râul Bistriţa, în amonte de acumularea Izvorul Muntelui, pe sectorul cuprins între – 2 km în aval de Viaductul Poiana Largului şi 0,2 km în amonte de Viaductul  Poiana Largului, râul prezintă pod de gheaţă pe 2,2 km. Pe sectorul cuprins între – 0,2 km în amonte de Viaductul  Poiana Largului şi Barajul  Topoliceni, râul prezintă aglomerări de gheţuri având grosimi variabile de la 0,2 m la 3,5 m pe cca 5 km. În amonte de barajul Topoliceni,  râul prezintă canal dezgheţat cu lăţimi de la 4 m la curs liber. Se semnalează infiltraţii pe platforma tehnologică A.C.H. Poiana Teiului şi într-un beci a unei gospodării. Din amonte curge zai pe aproximativ 60 – 70 % din suprafaţa apei.

Temperatura la staţia hidrometrică Frumosu era de -140C, iar la staţia hidrometrică Poiana Largului temperatura era de – 7,60C.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează în continuare evoluţia fenomenelor meteorologice periculoase şi a fenomenului de zăpor.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate