Piatra-Neamț, 17 februarie: ziua în care destinul crud le-a smuls micuța din brațe și a dus-o în cer. Un suflețel de 9 ani s-a stins fulgerător

0

Cea mai dureroasă zi pentru o familie din Piatra Neamț. Fetița lor s-a stins fulgerător astăzi, la numai nouă anișori.

Potrivit surselor noastre, fetița avea rujeolă de câteva zile, iar în această dimineață părinții au găsit-o în pat în stare de inconștiență. Mama acesteia a solicitat ajutor specializat prin apel la 112. Copila a fost resuscitată de către membrii echipajului Serviciului Județean de Ambulanță, la domiciliu timp de 45 de minute, ulterior a fost preluată în curs de resuscitare și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Piatra Neamț, unde manevrele au continuat încă 45 de minute. Din păcate, trupul fragil al copilei nu a răspuns eforturilor îndelungate depuse de medici și a fost declarat decesul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Sinsp. Ramona Ciofu, a declarat pentru Ziar Piatra Neamț că în urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul micuței a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate