„Piatra curata”, campanie de ecologizare initiata de Primaria Piatra Neamt

0

„Piatra curată” este o campanie de ecologizare iniţiată de Primăria Piatra Neamţ în care sunt implicaţi toţi cetăţenii. Până acum au confirmat participarea la această campanie untăţile de învăţământ din municipiu, o mare parte dintre ONG-urile şi cluburile sportive ce activează pe raza oraşului, precum şi asociaţiile de locatari. Campania se desfăşoara pe toată durata lunii aprilie.
La sfârşitul campaniei cea mai harnică unitate de învăţământ va fi premiată cu trei calculatoare de ultimă generaţie, iar cea mai harnică asociaţie de locatari va fi scutită de la plata facturii pentru ridicarea, transportul şi depozitarea deşeurilor menajere.
Cu toţii ne mândrim cu renumele de Perlă a Moldovei şi dorim să ne păstrăm acest statut. Pentru ca Piatra-Neamţ să fie un oraş în care să îţi facă plăcere să locuieşti, să munceşti şi să-ţi petreci timpul liber, trebuie să avem grijă de mediul înconjurător. Ne dorim ca prin această campanie să dezvoltăm simţul civic al cetăţenilor şi vom face un obicei din astfel de acţiuni” a declarat viceprimarul Aurelia Simionică.

Toţi cei care doresc să se alăture campaniei, persoane fizice, sunt rugaţi să ia legătura cu preşedinţii asociaţiilor din care fac parte. De asemenea, ONG-urile şi agenţii economici care nu s-au înscris deja în campanie şi doresc să o facă sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0233210872.
„Ai văzut o hârtie pe jos – Arunc-o la coş !! Alătură-te şi tu campaniei !”

afis.piatra.curata.2014

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate