Piața Centrală a fost câștigată la licitație de către Urban… aceeași Mărie cu altă pălărie

8

Administrarea Pieței Centrale a fost câștigată la o licitație foarte ciudată cu redevențe ce miros a dumping de societatea primăriei Urban.

Deoarece la acest moment administratorul zonei Piața Centrală este același domn Mîțu, care era și când piața a ars, considerăm că este total inoportun și în dezinteresul pietrenilor ce se întâmplă.

Atât timp cât Urban păstrează în zona de administrare a pieței aceiași oameni care erau când clădirea pieței a fost distrusă de incendiu nu ne rămâne decât să ne declarăm absolut dezamăgiți de acest lucru și nu putem decât să considerăm totul ca fiind un afront adus pietrenilor. Este incredibil cum se poate întâmpla așa ceva.

Sperăm totuși ca atunci când Piața Centrală se va deschide, cei care au administrat-o în perioada în care ea a ars să nu mai aibă niciun fel de atribuții sau influență în administrarea noului edificiu.

Vom reveni asupra subiectului.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. XX spune

  Si totusi cind se deschide?

 2. gica spune

  Felicitari urban !!!!!!!

 3. Costel Dascalu spune

  RUSINE !!! OARE VA ARDE DIN NOU PIATA ??? CAND SE VA REDESCHIDE PIATA CENTRALA DIN PIATRA-NEAMT ???

 4. Lucian Dumitrache spune

  Cand nu e, dece nu e ? Cand e, dece e ?

 5. marius spune

  E clar ca incendiul de la piata nu a fost un accident. Sunt prea multe coincidente(asigurare expirata, hidranti nefunctionali, camere de supraveghere care nu mergeau, mai mult de un focar in acelasi timp etc.) . Atatea lucruri odata nu se puteau intampla fara stirea administratorului. Parerea mea este ca s a dorit stergerea unor urme sau acte dar ce prost nu si ar fi luat acte si informatii prin care sa ramana la butoane in viitor iar dupa cum se prezinta deznodamantul licitatiei pare ca o persoana cu nume si prenume joaca rolul principal. Asteptam un drept la replica din partea admistratorului dar ceva care sa nu ne submineze inteligenta. N ar fi rau sa sapati dupa ceva acte care sa probeze iesirile in decor ale respectivului personaj (facturi de achizitii care nu au fost facute decat pe hartie, lucrari platite si nefacute care au disparut in incendiu, bunuri ridicate anterior incendiului, asigurari pe care le aveau facute unii concesionari etc)pt ca altfel replica ieftina care va veni din partea acestuia este ca suferim de „teoria conspiratiei”.

 6. Iulian Dochita spune

  Lupul la oi…

 7. Daniel Horciu spune

  Dar ?

 8. Iulian Luca spune

  …daaaa….vom vedea…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate