Petrecere „marca” PNL în plină explozie de cazuri Covid. Da, în Piatra-Neamț

2

În acest moment, în diverse locații din municipiul Piatra-Neamț, cei din PNL se desfată la petreceri post-electorale în compania mai multor activiști liberali veniți din toate zonele orașului.

În condițiile în care spitalele sunt pline, fără locuri libere pentru cazurile urgente și mai ales în contextul în care se vehiculează noi restricții tocmai pentru a preveni o situație dramatică, aceste sindrofii nu sunt doar un exemplu de inconștiență crasă ci și o sfidare la adresa oamenilor care trăiesc de atâtea luni sufocați de reguli și temeri.

Iată ce declara premierul Orban acum două zile:

Să vă spun eu o restricţie pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitele judeţene pentru situaţii de urgenţă iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private (click aici pentru declaratia domniei sale). De fapt, dacă e să facem o analiză pe text, dânsul doar propune…până la o decizie clară în acest sens, se poate specula situația, doar că nu de către oricine.

Pe scurt, regulile nu se aplică decât pentru prostimea de rând. Hai noroc, „domnilor”! Bună păpica?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Informat spune

    Lasă boss… Ca acolo la cock sunt ceva guvizi… Sa dea și la PNL dacă îs idioți, și oricărui partid politic care ii urmează exemplul.

  2. nume spune

    NISTE MIZERII SI PENELISTII ASTIA SI-AU COCOTAT LICHELEEL IN FUCNTII GRASE SI ACU PETREC. VAI DE ȚARA ASTA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate