PESTE 75 DE ADULŢI AU DEPRINS TAINELE CALCULATORULUI ŞI ALE INTERNETULUI LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „G. T. KIRILEANU”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ a finalizat la sfârşitul săptămânii trecute primele două serii de cursuri gratuite organizate în acest an pentru persoanele adulte şi de vârsta a III-a dornice să deprindă noile tehnologii de informare şi comunicare bazate pe utilizarea calculatorului şi a Internetului.

Pentru a face faţă celor aproape o sută de înscrieri efectuate în mai puţin de o săptămână, biblioteca a programat în intervalul 20 febr. – 5 aprilie a.c. patru serii de câte trei săptămâni, ce-au totalizat aproape 80 de cursanţi, împărţiţi în 8 grupe de câte 4 şi 8 persoane, cu program zilnic de câte 90 de minute.

Desfăşurate atât în cabinetul Info-Club de la sediul principal, cât şi la Filiala nr. 2 Mărăţei, de curând dotată cu 10 noi calculatoare, cursurile – susţinute de 10 specialişti din cadrul Bibliotecii Judeţene – au însemnat un real succes şi pentru instituţie şi pentru cursanţi, finalizându-se prin desăvârşirea alfabetizării IT a nu mai puţin de 77 persoane adulte, în majoritate de vârsta a treia.

După Sfintele Sărbători Pascale, biblioteca îi va programa şi pe cei care nu au putut fi cuprinşi încă în seriile de curând încheiate.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate