Peste 5 zile se pune în discuție în blocul militar condus de Rusia situația României

6

Peste 5 zile, pe data de 26 decembrie, se va reuni Organizaţia Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) („Организация Договора о коллективной безопасности”) unde Putin și aliații săi vor lua în discuție ”posibile răspunsuri la cele mai recente mutări ale NATO”, adica desfășurările de forțe NATO programate pentru începutul lunii ianuarie în Polonia și România.rusia-romania

Conform www.aljazeera.com, Nikolay Bordyuzha, secretar general al Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC), a declarat: „Trebuie să înțelegem în mod clar ceea ce se întâmplă în jurul granițelor noastre, de ce NATO aduce arme și construiește infrastructură. Utilizează patru batalioane suplimentare față de statele membre ale Alianței în Europa de Est. De ce o fac? Nu putem rămâne tăcuti și să nu facem nimic, uitându-ne la modul în care țările din jurul nostru sunt ticsite cu arme, iar trupele deplasate.”.

Conform www.kremlin.ru și Putin va participa la sesiunea Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC), ce se va desfășura pe 26 decembrie la St. Petersburg, unde va discuta ”chestiuni urgente” legate de probleme ”internaționale”.

Aceste informații legate de întâlnirea OTSC unde se va discuta și de România în absența unui reprezentant al României sunt prezentate în premieră de publicația noastră. Din motive pe care nu le înțelegem, presă românească specializată pe știri externe a ocolit acest subiect de interes, subiect de care am aflat din Aljazeera.com și Kremlin.ru.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. nae spune

  Fiecare popor are dreptul sa faca ce vrea pe propriul teritoriu pt propria bunastare. Nu trebuie sa ne spuna rusul ce e bine si ce nu e bine sa facem. Rusii nu au adus nimic bun peste tot pe unde au patruns, doar au jefuit, au adus saracie, coruptie, mizerie. Ei mentin starea de conflict in lume, se inarmeaza puternic si tot ei sunt cei care critica inarmarea !

 2. Gliga spune

  Cu politicienii nostri de doi bani, avem toate sansele sa o luam peste ceafa. Trebuie sa fim in relatii bune cu toate tarile, mai ales vecinii.

 3. Dan spune

  Doar rusii n-o sa stea cu degetul in gura cand vad cum Romania este transformata in poligon militar de incercare.

 4. terente revine! spune

  in vremuri grele privind securitatea tarii romania nu-si gaseste oameni de valoare care sa slujeasca tara.asa am pacatuit si in perioada premergatoare celui de-al 2- lea razboi mondial.in loc sa ne pastram neutralitatea si buna intelegere cu vecinii ne-am dat pe mana lui hitler.cati oameni si cate bunuri a pierdut romania.dar nimeni nu a invatat nimic din aceasta greseala care a costat amarnic poporul roman.acum politicienii increzuti si plini de doctorate si de bani ne-au dat pe mana americanilor.altceva mai bun de facut nu am avut pe teritoriul tarii decat scutul antiracheta si baza mihail kogalniceanu iar teritoriul tarii este imbicsit cu tehnica militara si trupe din toata lumea.de acesta data cred ca pretul va fi mult mai mare.nici cuba nu a procedat asa cum am procedat noi.suntem un neam tafnos si balcanic uneori foarte creduli.de aceea nu putem sa fim echilibrati si neutri militar.

  1. catalin spune

   In anii 50 se spunea: „Stalin si poporul rus, libertatea ne-aü adus!” slava domnului ca au trecut vremurile alea

 5. Marin Morea spune

  Acum sper ca vor intelege prostii care au votat PSD , de ce Ponta a fost zilele trecute la Victor Orban in Ungaria, de ce Sebastian Ghita a fugit azi in Turcia si de ce Dragnea a numit un musulman ca premier!!!! Daca nici acum nu pricem…sper ca vor pricepe când va ploua cu bombitze de la est…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate