Peste 400 de poliţişti vor fi la datorie de Anul Nou

0

la-datorie

Peste 400 de poliţişti vor fi la datorie, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru ca sărbătoarea Anului Nou să fie petrecută în liniște și siguranță.
Poliţiștii nemțeni sunt la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada premergătoare și de sărbătoarea Anului Nou, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Astfel, peste 400 de poliţişti vor acţiona, în această perioadă, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale sau artistice. Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, 290 sunt de la structurile de ordine publică, 74 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.De asemenea, peste 170 de patrule de siguranţă publică vor acționa, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi 38 de autospeciale, dintre care 23 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

În ceas de sărbătoare, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urează nemțenilor sănătate, armonie și bucurii, iar Noul An să fie încununat de realizări. Sărbători în siguranță și liniștite alături de cei drag

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate