Peste 300 de politisti sunt angrenati în misiuni specifice pentru asigurarea unui climat de ordine publică cu ocazia Sărbătorilor Pastelui Catolic si Floriilor

1

În perioada 07 – 08 aprilie 2012, politistii vor acționa, prin activități specifice, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și apărarea patrimoniului public și privat în localitățile urbane și rurale, în special în locurile de pelerinaj, stațiuni turistice și zone de agrement. Activitătile Politiei Neamt au în vedere prevenirea infractiunilor comise cu violentă, a furturilor si a infractionalitătii stradale. 90 de politisti vor asigura ordinea si linistea publică la bisericile din comunele Tămăseni si Săbăoani, unde este asteptat un aflux important de persoane ce vor participa la slujbele religioase ale Pastelui Catolic, iar la mănăstirile Bistrita, Pângărati, Neamt, Secu, Agapia, Văratic, un număr mare de credinciosi vor participa la slujba de Florii.
Se va asigura prezenta activă a agenților de circulație rutieră, pe căile de acces ce converg spre mănăstirile/lăcasurile de cult, pe principalele drumuri nationale, în punctele cu risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere.
Politia Neamt vă recomandă!
Indiferent de locul unde alegeti să petreceti aceste zile, politistii vă recomandă ca la plecarea de la domiciliu să verificati dacă ati asigurat toate căile de acces în locuintă.

Nu lăsati deschise geamurile de la băi sau de la balcoane!.
Protejati-vă bunurile si bagajele, mai ales în zonele foarte aglomerate!

Nu purtati portofelul în buzunarul de la spate al pantalonilor!

Nu lăsati, la vedere, în autoturisme, bunuri, genti, posete, portofele, actele personale sau ale masinii!
Pentru un trafic fluent si sigur, politia rutieră vă recomandă să adaptati permanent viteza de deplasare la conditiile de drum si trafic, să păstrati în mers distante suficiente fată de celelalte autovehicule din trafic, pentru a putea opri în conditii depline de sigurantă atunci când se impune si atentie mărită la efectuarea depăsirilor.
Dacă sunteti victima unei infractiuni, vă rugăm să apelati la Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgentă, formând numărul 112 – Apel gratuit!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Florin Constantin Roca spune

    O actiune buna ,benefica dar asteptam din parte Politiei o mai mare promtitudine la apelurile cotidiene iar lucratorii din politie sa fie lasati sa-si faca treaba fara interventii in procedurile judiciare de constructie a dosarelor si sa nu avem asa multe NUP la caele cazuri cu probe care nu se vrea sa fie luate in seama doar pentru simplu motiv ca detine o functie publica etc.Trebuie sa ne ghidam dupa sloganul”toti sunt egali in fata legii”.Este nevoie de curaj din parte conducerii Politiei Pietrene si asteptam acesta schimbare in atitudine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate