Peste 1.000.000 lei, bani de la C.J. pentru 22 de biserici din Neamț

1

Sfârșit de an cu vești bune pentru 22 de unități de cult de pe raza județului Neamț.

În ședința extraordinară de joi, 13 decembrie, Consiliul Județean  (C.J.) Neamț a decis să le acorde sprijin financiar în valoare totală de 1.040.000 lei, bani solicitați pentru diverse lucrări.

Această sumă va fi alocată din bugetul județului pe anul 2018.

Reprezentanții bisericilor vor trebui să justifice cheltuirea banilor conform solicitărilor depuse la CJ Neamț anterior, în conformitate cu prevederile art. 15 din HG NR.1470/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Lor li se adaugă și Parohia Cotul Vameș 2 din comuna Horia. Prin amendament, s-a alocat suma de 30.000 lei de la bugetul județean, pentru continuarea lucrărilor de construire la așezământul cultural- filantropic.

Andreea T.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Leo Taxil spune

    Alexandru Ioan Cuza a confiscat averile bisericii, iar azi, la peste 150 de ani distanță, guvernanții pesediști îi dau bani cu nemiluita, în condițiile în care statul român este laic prin constituție, în condițiile în care biserica are afaceri uriașe fără a plăti impozite, și în condițiile în care de acești bani au o nevoie stringentă instituții ca spitalele sau școlile. Dar, asta este orientarea politicii duse de PSD, să dea poporului de pupători de moaște multe biserici, ca acest popor să-l voteze și la alegerile viitoare!

    ADMIN: Înteleg rolul dumneavoastra in natura dar nu mai incercati sa manipulati ca da PSD…aveti sedinta de CJN inregistrata video ….vedeti care partid s-a opus, cine a votat pentru și reveniti cu un comentariu …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate