Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

PES Activists Neamț, zâmbet de sărbători, pentru copiii mai puțin norocoși

PES Activists Neamț, cu sprijinul membrilor de la nivel central, a păstrat tradiția și în acest an și în apropierea sărbătorilor de iarnă a dus bucurie în sufletele unor copii cu care soarta nu a fost foarte darnică.
Dacă în iernile trecute, reprezentanții socialilor europenilor au intrat în casele oamenilor cu daruri, de această dată au mers la o casă de copii. Așa, bucuria a fost împărțită mai multor micuți, care i-au așteptat cuminți pe oaspeți și au sperat în minunile care să li se întâmple.
Carmen-Elena Nastasă, coordonator PES Activists Neamț, a adus vineri, 21 decembrie, „Zâmbetul de Sărbători”. Sprijinită de colegi din PES Activists România – Victor Negrescu, Janina Sitaru și Dana Lăzăruc – ea a mers la Centrul de Educație Incluzivă Alexandru Roșca din Piatra-Neamț, cu daruri pentru asistați.
A fost un moment extrem de frumos și emoționat! Spiridușii lui Moș Crăciun au ajuns în mijlocul copiilor, i-au făcut să râdă cu spectacolul de magie pregătit din timp și la finalul distracției a venit Moșul personal și le-a oferit daruri!
Le mulțumesc doamnelor Irina Balțătescu – directorul Centrului pentru Educație Incluzivă Alexandru Roșca, și Cristina Păvăluță – directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului nostru.
Tuturor, Sărbători Fericite!„, a declarat Carmen-Elena Nastasă, coordonator al PES Activists Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *