Persoană bănuită de comiterea a patru infracţiuni de furt calificat, depistată și reținută de polițiști

3

În ziua de 21.12.2016, în timp ce polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti acţionau, în baza planului de măsuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi sezon rece, au depistat pe str. Chimiei, din Săvinești, un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta era bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat comisă la data de 06.10.2016, când ar fi pătruns în locuința unei femei din localitatea Săvineşti, de unde i-a sustras bunuri în valoare de 1000 lei.
Acesta a fost preluat și condus la sediul Secției de Poliţie, unde, în urma controlului corporal, au fost găsite asupra acestuia un portmoneu în care se afla suma de 484 lei, mai multe bijuterii (lănţişoare, ghiuluri, inele, brăţări) de culoare galbenă, produse cosmetice şi doua ceasuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Împotriva acestuia a fost dispusă efectuarea continuării urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 h.
Totodată, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că Judecătoria Piatra-Neamţ a emis un mandat de aducere pe numele bărbatului pentru data de 22.12.2016, fiind trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru comiterea a patru infracţiuni de furt calificat cu propunere de arestare preventivă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Raul spune

  Nu se pot pune fotografii

  1. Raul spune

   Legea interzice publicarea fotografiilor și a datelor de identificare a persoanelor

 2. Alexandrina Stachie spune

  Domnilor politisti aplicati si foto ptr ai recunoaste sa ne ferim de ei.
  CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate