Perla Invest închiriază spații

4

S.C. PERLA INVEST SRL cu sediul in Piatra Neamt, str. Stefan cel Mare, nr. 5, jud. Neamt, operator telegondola, partie de schi si strand, face cunoscuta intentia de a inchiria:
-un spatiu comercial in suprafata de 400 mp, situat in municipiul Piatra Neamt, la etajul 1 al cladirii statie de plecare telegondola – Zona Garii.
-un spatiu comercial in suprafata de 54,7 mp, situat in municipiul Piatra Neamt, la parterul cladirii statie de plecare telegondola – Zona Garii.
-cladirea statie de sosire telescaun, situata in Piatra Neamt, pe Dealul Cozla, dispusa pe 3 nivele, in suprafata totala de 433,19 mp.
Se poate inchiria si pe nivele, astfel:
– primul nivel in suprafata de 133,78 mp
– al II-lea nivel in suprafata de 196,86 mp
– al III-lea nivel in suprafata de 93,05 mp
-cort evenimente – IGLU situat pe Dealul Cozla
-spatii comerciale in suprafata de 23.90 mp situat pe Dealul Cozla;

Persoanele interesate pot depune cerere de inchiriere la sediul SC PERLA INVEST SRL. In cazul in care se vor inregistra mai multe cereri de inchiriere pe acelasi activ, se va proceda la organizarea unei licitatii.
Alte informatii privind activele ce urmeaza a fi inchiriate se pot obtine zilnic intre orele 9 – 13 la nr. telefon 0233-217.167.

Comunicat Perla Invest

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Asta e ultima zvarcolire inainte de sfarsitul anticipat si, as spune, premeditat!””Perla”” va intra in faliment, iar spatiile mai „”interesante „” vor fi luat pe nimic de oamenii care detin mult „”cash””.Telegondola in sine nu intereseaza pe nimeni si va fi preluata direct de primarie.Datoriile le vom plati noi,prin cele mai mari taxe ,impozite si tarife din tara!

 2. mickey999 spune

  Care e pretul pe metru patrat ?
  Nu ma trimite la Primarie, te rog.
  Nici la website-ul Primariei ca nu merje .

  1. Lolita spune

   Vrei chiria cu spaga inclusa + tva sau fara spaga si cu DNA inclus ?

   1. mickey999 spune

    Cum adica spaga ?? Ce inseamna „spaga”?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate