Perla Invest ataca Apa Serv si marmota inveleste ciocolata

1

Cum sa povestim cititorilor nostri despre „dusmania” dintre Perla Invest si Apa Serv atata timp cat avem liber la comentarii si ne-ar spurca toata lumea de nu ne-am vedea, ca sa nu mai spun faptul ca oricata subiectivitate as avea eu in legatura cu Apa Serv sau Perla Invest, nu imi permit sa ofensez chiar asa de tare inteligenta cititorilor nostri .
Pe scurt, Perla Invest nu a platit apa, un expert in agricultura s-a ofuscat ca nu s-a taiat apa la baietii lui Stefan si atunci Apa Serv-ul a aratat ce inseamna sa faca voia unui habarnist si cat de tare se poate lovi in turism cu o decizie de acest gen.
Eu sper ca Apa Serv-ul sa faca in continuare voia expertului in seminte si sa opreasca apa si la pietele din Piatra Neamt, ca DSP-ul sa le inchida si dupa aia sa vedem ce explicatii va da agricultorul pentru initiativa lui de aplicare cu zel a constrangerilor pentru plata apei potabile, ca daca e lege, sa fie lege pentru toata lumea, nu ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. ticu spune

    Si totusi cu cei care sunt corecti si platesc cum ramane?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate