Percheziții în Neamț și alte două județe. Audieri la DIICOT

0

La data de 23.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava pun în aplicare 18 de mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Suceava, Neamț și Bistrița – Năsăud, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație.


Din actele de urmărire penală a rezultat că, începând cu anul 2023 și până în prezent, un număr de 18 suspecți au deținut și comercializat, în mod repetat, canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și 2-MMC ( substanță cu efect psihoactiv), către diverși consumatori.

În cursul investigațiilor efectuate în cauză au fost documentate 17 asemenea tranzacții.
Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava.
Acțiunea se realizează cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Bistrița Năsăud și S.C.C.O. Botoșani, Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, precum și aL jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi „Bogdan Vodă” Suceava și Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Specială din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

a transmis DIICOT

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate