Percheziții în Neamț, în dosare de furt calificat (Oficial IPJ)

0

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Roman, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 3-5 noiembrie 2022, un tânăr de 28 de ani, din Roman  ar fi pătruns prin forțarea unui geam, în imobilul unei femei, de 53 de ani, din municipiul Roman, de unde ar fi sustras un televizor, mai multe articole vestimentare și alte bunuri.

Totodată, în perioada 5-7 decembrie 2022, același tânăr ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în mai multe imobile, aflate în renovare, dintr-un bloc din municipiul Roman, de unde ar fi sustras mai multe calorifere.

Tânărul de 28 de ani a fost condus la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

***

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bicaz, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Bicaz, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 5-12 ianuarie a.c., un bărbat de 33 de ani, din Bicaz ar fi pătruns, în mai multe imobile, din Bicaz, de unde ar fi sustras scule, echipamente electrice și alte bunuri.

Bărbatul de 33 de ani a fost condus la sediul Poliției orașului Bicaz, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 12 ianuarie a.c., bărbatul de 33 de ani a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate