Percheziții astăzi în Neamț – „Tun” de 70.000 de euro

0

Polițiștii clujeni, cu sprijinul unor echipaje din Neamț, Bacău și Constanța, au reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite de comiterea unui furt de aparatură dintr-un cabinet medical din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 18 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au efectuat șapte percheziții în județul Neamț, în localitatea Gâdinți și Roman, pentru documentarea activității infracționale, într-un dosar penal privind infracțiunea de furt calificat. 

În fapt, 5 persoane sunt bănuite că în cursul nopții de 6/7 iulie, a.c., ar fi sustras dintr-un cabinet medical situat în municipiul Cluj-Napoca, aparatură medicală, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 70.000 de euro.

Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, urmând ca în baza probatoriului administrat, să fie dispuse măsuri legale.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. 

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.sursa: zcj.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate