Citește și
2 Comentarii
 1. Mihaela Achi spune

  1. Acesta este drumul pe care turistii vor urca la viitorul hotel de 4-5 stele de pe dealul Cozla!!!
  2. Prin 2009 criticam, pe portalul realitatea.net prin imagini, ca unii si-au batut joc de p zona considerata rezervatie doar pe hartie – Cozla.
  3. Ne recomanzi o anumita garda dar se pare ca tu te-ai incumenat sa urci cu masinuta ta, cei drept echipata cu niste cauciucuri speciale.
  4. Am crezut ca dupa ce te-ai casatorit te-ai mai linistit da se pare ca nu.

  ADMIN :
  Masina cu care ma deplasez este achizitionata in scop de sacrificiu 🙂 .
  Zic ei ca dupa ce se va face hotelul de 4-5 stele vor repara si drumul . Eu zic ca pana ce fac ei hotelul nu va mai fi nevoie de drum pentru ca pana atunci se inventeaza teleportarea.
  Sunt multi casatoriti si pasionati de offroad …. acum nu stiu care e defectul offroadul sau casatoria :)) . De linistit sunt linistit eu dar la volan sunt putin posedat …. stii tu …diferenta intre barbati si copii nu consta decat in pretul jucariilor 🙂

 2. mitu spune

  orice masina de clasa medie cu cauciucuri bune poate sa treaca pe acolo. e glod si atat. nu sunt pietre din cate am vazut si nici denivelari majore. dupa cum se aude motorul si sunetul tamburilor nu ati folosit un suv sau 4×4.

  ADMIN :
  Filmul e facut pe un sector de coborare.
  Cand era zapada si cheata am reusit sa urc pana sus dar acum am parcurs cam 80% din drum pana unde erau santurile din noroi mai adanci de 30 Cm si depaseau garda la sol .
  Cu cauciucuri foarte bune urci cam 30% din distanta , eu am urcat cam 80% cu caucuicuri cu crampoane metalice si cu o masina cu tractiune fata, dar cu o masina de clasa medie doar cu cauciucuri bune nici o sansa . Sa ajungi sus ai nevoie de masina cu garda mare la sol si sa fie 4 X 4 sau cauciucuri de offroad.
  Poti incerca cu o masina de clasa medie doar daca nu mai ai nevoie de ea 🙂 oricum nu ramai impotmolit deoarece drumul este in panta si daca nu mai poti , dai inapoi.
  Asteptam poze de la tine daca ajungi sus cu o masina de clasa medie 🙂 fara sa o tractezi cu un taf 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate