Pentru nemtenii sportivi si „pe doua roti”

0

15 Iulie 2011- Pe Drumuri de Munte – Editia 1 – Carpatii Moldo-Transilvani

Pe acest site organizatorul evenimentului spune urmatoarele:

Va propun ca intre 15 Iulie 2011 si 17 Iulie 2011 sa intreprindem o frumoasa excursie pe un traseu ce traverseaza o parte din Carpatii Moldo-Transilvani intre Gheorghieni si Piatra Neamt.

Are o lungime de aproximativ 139km, si este parte offroad, parte pe asfalt. De-a lungul traseului vom vedea Lacul Rosu si vom trece prin Cheile Bicazului.


Intalnirea va fi in fata Garii de Nord, la coloane, la ora 19:50, vineri 15 Iulie 2011. Vom pleca din Bucuresti cu acceleratul 1641-1848, la ora 20:15 si vom ajunge in Gheorghieni la ora 3:18 (da, dimineata ). Costul calatoriei, fara rezervare, este de 47RON.

In prima zi vom incerca sa facem cat mai mult din traseu, avand drept variante de innoptare ori zona Puntea Lupului, ori Brates (recomandat, pentru ca am avea mai putin de facut a doua zi). Optiunea mea se indreapta spre a nu cara cortul dupa noi ci spre a gasi cazare la localnici.


Din Piatra Neamt vom pleca spre Bacau cu P5466, pretul calatoriei fiind de 6.2 RON.
Din Bacau vom ajunge in Bucuresti cu IC554, pretul calatoriei fiind de 70RON (de data asta chiar sper sa-l prindem).

Este un traseu greu, cu diferente mari de altitudine, deci nu este recomandat incepatorilor. Bicla trebuie musai sa fie MTB iar la voi va recomand sa aveti apa, ceva de mancare, camere, petice si ce scule stiti ca mai aveti nevoie.
Bicicleta in general si franele in particular trebuie sa fie in stare buna de functionare, iar voi trebuie sa aveti o forma fizica buna.

Pentru mai multe detalii aici.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate