Pentru ea – 6 LUCRURI de luat în drumeție pentru o aventură fără probleme

0

Poză de Tetyana Kovyrina pe pexels.com

Dacă vrei să pleci într-o drumeție și să te destinzi așa cum meriți, ar trebui să știi ce lucruri să iei cu tine. Este bine să fii pregătită și să ai tot ce trebuie în rucsac, pentru ca aventura ta în natură să fie o experiență de neuitat. Te poți inspira din rândurile următoare dacă planifici o astfel de ieșire și vrei să știi ce să iei mai exact în bagaj.

Cum să te pregătești de o drumeție și de ce ai nevoie

  1. Îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea adecvată pentru ieșirile outdoor ar trebui să se numere printre priorități atunci când îți pregătești bagajul. Pe lângă hainele pe care le vei purta poți aranja și un set de schimb, în cazul în care ieșirea se prelungește sau te murdărești. La munte, temperaturile sunt mai scăzute, inclusiv vara, iar o pereche de pantaloni de drumeție pentru damă de pe Himalaya.ro îți va ține de cald și îți va oferi confortul de care ai nevoie atunci când te aventurezi în natură.

  1. Mâncare și apă

Nu uita să iei cu tine în bagaj ceva de mâncare și câteva sticle de apă. Poate că drumeția ta se prelungește sau poate că vei face un popas pentru a-ți trage sufletul și a mânca. Oricare ar fi situația, este recomandat să fii pregătită din acest punct de vedere, în cazul în care nu ai unde să servești ceva bun pe traseu.

  1. Sac de dormit și pătură

Dacă planifici să îți petreci noaptea în natură, trebuie să te pregătești din acest punct de vedere. Nu ar trebui să îți lipsească sacul de dormit și o pătură groasă. De altfel, un cort de două persoane o să îți fie de folos dacă vrei să dormi într-un loc de campare unde cazarea într-o cabană sau pensiune nu este o opțiune.

  1. Încărcător

De multe ori, graba strică treaba atunci când se pregătește rucsacul de drumeție. Încărcătorul telefonului este cel lăsat acasă adesea, din greșeală. Încearcă să eviți acest lucru și să îți pui încărcătorul dimineața, în rucsac, după ce scoți telefonul din priză de la încărcat. 

Măcar așa știi că nu îl vei uita acasă și nici nu îți vei aduce aminte de el când ești pe la jumătatea drumului. Nu ar strica să ai și o baterie externă la tine și cablu USB pentru o încărcare rapidă a telefonului pe traseu.

  1. Cărți

Drumețiile în natură se pot planifica după bunul plac. În timp ce unii vor să se aventureze pe trasee, alții preferă să găsească o pajiște frumoasă unde să își tragă sufletul și să citească o carte bună. Dacă tot ești la capitolul organizare, adu-ți aminte să pui în rucsac și cartea pe care ai tot amânat să o citești.

  1. Bani cash

Este puțin probabil să îi folosești în aventura ta outdoor, însă e bine să ai la tine ceva bani. Poate că vei face un popas la o cabană unde plata cu cardul nu este posibilă sau poate că vrei să îți cumperi un suvenir de la tarabele care îți ies în cale. În acest caz, banii cash te vor ajuta.


Așadar, dacă vrei să ai parte de o aventură în natură fără probleme, este bine să organizezi totul în detaliu. Îmbrăcămintea potrivită, încărcătorul telefonului, mâncarea și apa sunt prioritare pentru ieșirile outdoor. Îți poți face o listă care să te ajute la o bună organizare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate