Pe cine minte ALDE la Piatra-Neamț?

0

Candidatul ALDE la Piatra-Neamț se învârte ca girofarul. Deodată l-am văzut cu o postare în care zicea că el nu se aliază cu PSD și că mai bine demisionează decât să susțină PSD și apoi, hop, a doua zi dădea mâna cu președintele PSD Neamț la lansarea alianței PSD – ALDE.
Ulterior, după lansarea Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020, formată din PSD – PPU – ALDE, îl vedem iar pe candidatul ALDE de la Piatra-Neamț cum explică prin emisiuni că el nu poate dezamăgi pietrenii printr-o alianță cu PSD-ul la Piatra-Neamț.

Poate nu ar fi rău să se decidă ALDE cu cine merge în alianță la Neamț deoarece, oricât ar dori candidatul ALDE, la Piatra-Neamț nu poate schimba geografia care spune că municipiul Piatra-Neamț face parte din județul Neamț.

Nu prea înțelegem pe cine minte candidatul ALDE la Piatra-Neamț de i-a crescut așa de tare nasul că nu-i mai încape sub mască. Minte PSD-ul sau minte alegătorii că nu e cu PSD?

Pai domnule candidat ”Buratino” de la ALDE…. dacă va este rușine că sunteți aliat cu PSD-ul candidați independent.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate