„Pe 9 mai, la Iași, ne vom bucura împreună de Ziua Europei!”

2

Liderii și membrii filialelor județene ale Partidului Social Democrat vor marca mâine, 9 mai, la Iași, Ziua Europei. La eveniment sunt așteptați să participe şi membrii conducerii centrale a partidului.

Mai jos, mesajul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene:

Pe 9 mai, la Iași, ne vom bucura împreună de Ziua Europei. Toată Moldova va sărbători și, sunt sigur, va fi o zi în care ne vom simți mai conectați decât oricând la valorile care ne unesc: solidaritate, egalitate, democrație, libertate. România este parte a Europei și nimeni nu va schimba asta! Dar printre valorile noastre fundamentale trebuie să rămână demnitatea și patriotismul. Și asta vom sărbători la Iași! Vom sărbători românește! Suntem înaintea unor alegeri europarlamentare cu miză uriașă și este timpul să avem o voce mai puternică decât până acum. Trebuie să ne reconsiderăm poziția față de statele care conduc astăzi UE și să închidem un capitol în care țările din Est sunt privite și tratate ca țări de mâna a doua! Nu am să spun, ca mulți alții, că România a fost transformată în colonie. Nu am să spun că România se pregătește să intre în era sclavagistă a marilor corporații. Și nu am să spun că Summit-ul de la Sibiu, găzduit de președintele antiromân Iohannis, va marca începutul acestei ere. Am să spun că vocea noastră se va auzi mai tare! Am să spun că nu vom permite să ne înclinăm. Am să spun că românii sunt muncitori, inovativi și iubesc fair play-ul. Și pentru toate aceste calități, merită respect și tratament egal! De ziua Europei, vom fi mai uniți, mai puternici, mai demni și mai ales vom fi mai patrioți! Vă aștept la Iași!

Art. pub.

Comandat de Partidul Social Democrat PSD CIF 41190008 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Emilian Barbu spune

    Frumos ar fi ca fiecare participant ,cu cate o cazma in mana sa inceapa constructia autostrazi, in acest entuziasm general

  2. Ciubotaru spune

    Cei care se mai gandesc la tara aceasta vor fi maine la Iasi! Daca vrem viitor in Europa, sa aratam in prezent ca suntem romani cu drag de tara lor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate