Pe 25 martie vine Traian Băsescu la Piatra-Neamț

La sediul MP din municipiul Piatra-Neamț a avut loc vineri, 11 martie, o conferință de presă la care au participat Laurențiu Dulamă – președinte MP Neamț, Alina Tatomir – secretar executiv MP Neamț, Bogdan Gavrilescu – vicepreședinte MP Neamț și Paul Lăpușneanu – președinte al Organizației de Tineret Piatra-Neamț.

Laurențiu Dulamă a dorit să puncteze că ceea ce se întâmplă la nivel național miroase a blat politic venit dinspre tabăra PSD-UNPR-ALDE-PNL, alianță care se opune proiectelor și propunerilor MP. De asemenea, Laurențiu Dulamă a ținut să menționeze că filiala Neamț a MP se implică activ în proiectul ”Piatra-Neamț, oraș al tinerilor” prin crearea de locuri de muncă, prin îmbunătățirea infrastructurii, a turismului, a școlilor de meserii și a diversificării proiectelor axate pe sport pentru tineri.

Pe data de 25 martie, începând cu ora 17:00, la Cinematograful Dacia, filiala MP Neamț își va prezenta candidații pentru alegerile locale, eveniment la care va participa și domnul Președinte Traian Basescu.

- Apreciază pagina -

10 Comentarii
 1. nae spune

  Rusinos si tupeist la maxim .

 2. AntiProști spune

  Ce să caute în orașul nostru? Să se ducă la Bacău, că acolo e pușcăria!

 3. Ana Cristina Nistor spune

  Da ce sa caute la Piatra ca vapoare sa mai vinda nu sunt ca e zona de munte

 4. Alexandru Alex Popa spune

  Aruncam cu roșii

 5. Karmine Lamborghini spune

  Vine Basescu cu apa pentru tot orasul Piatra- Neamt

  1. madalin spune

   Masescu nu e primar in Piatra Neamt . sa vina domnu’ primar si cei de conduc apa serv sa isi prezinte demisia… nu credeti?

 6. Iulian Dochita spune

  Unde este apa..?

  1. madalin spune

   intreba-l pe primar unde e apa…

 7. Maria Lupascu Toth spune

  Asteptati-l cu mancare de peste, ha,ha,ha,

 8. Anonim spune

  Foooarte interesant.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate