Pe 12 mai, Let’s do it, Romania! Hai sa ne dam tara la curatat!

1

In acest an, miscarea „Let’s do it, Romania!” are un imn minunat, realizat si cantat de trupa Taxi, solist Dan Teodorescu.
Iata cei spun cei de la „Let’s do it, Romania!” pe blogul lor:
Anul acesta avem imn compus și cântat și de prietenii noștri de la Taxi!!! Din punctul nostru de vedere este un imn moralizator, de responsabilizare, care îi critică în mod ironic pe cei care aruncă gunoaie în natură în mod frecvent și în urma cărora vom merge să strângem noi, superECOeroii. Cireașa de pe tort a acestui imn este de fapt îndemnul cântecului: Hai să ne dăm țara la curățat! Evident, așa cum spun prietenii noștri de la Taxi, țara nu are nici o vină, deci hai să mergem mâine să o curățăm într-un număr cât mai mare!!! Mulțumim mult, Taxi! Sunteți grozavi!

La fel ca şi în anii anteriori, municipalitatea pietreană va sprijini pe plan local realizarea acţiunii de ecologizare “LET’S DO IT ROMANIA“.

În acest an acţiunea de ecologizare se va efectua în zonele adiacente municipiului Piatra Neamţ care sunt cele mai vulnerabile, respectiv malul râului Bistriţa (către cartierul Văleni), Bâtca Doamnei, masivele Cârlomanul, Pietricica şi Cozla.
Societatea Consiliului Local Piatra Neamţ – SC Salubritas, împreună cu Brantner Piatra Neamţ vor pune la dispoziţia voluntarilor mănuşi şi saci de gunoi şi vor asigura transportul deşeurilor, iar SC Publiserv SA va sponsoriza acţiunea cu apă minerală.
Startul acţiunii se va da sâmbătă, 12 mai, ora 09:00, în Parcul Tineretului din Piatra Neamţ, unde toţi voluntarii vor primi materialele necesare şi se vor putea alătura echipelor formate de către Asociaţia People to People România, cea care se ocupă de organizarea evenimentului la nivelul judeţului Neamţ.

Toţi cei care se vor implica în acţiunea ,,LET’S DO IT ROMANIA’” vor primi diplome de participare.

Mai jos puteti urmari un clip cu actiunea din cadrul „Let’s do it, Romania – 24 septembrie 2011” a clubului ecoturistic „Dr. Gh. Iacomi, Piatra Neamt” pe Carlomanu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. nationalistu` spune

    De ce naiba trebuie sa vina niste voluntari sa faca treaba autoritatilor? Nu spun ca este rau. Dar chiar nu se pot face actiuni prin care sa se dea amenzi celor care fac mizeria asta? Politia locala te pandeste atunci cand cobori din masina sa-ti iei un pachet de guma ca sa te amendeze ca ai oprit ilegal.De ce mama naibii nu se pot organiza niste actiuni prin care meltenii care arunca deseurile aiurea sa fie amendati? Ce mama naibii au de pazit? Tot timpul trebuie sa facem tot felul de actiuni si teledonuri ca sa rezolvam tot noi platitorii de taxe si impozite ceea ce ar trebui sa rezolve niste autoritati platite din aceleasi taxe si impozite,inclusiv pentru ca asa ceva sa nu se intample. De garda de mediu a auzit cineva? A vazut cineva vreun angajat al acestei institutii care sa munceasca pentru impiedicarea petrecerii unor astfel de fapte? Sigur ca nu. Sa se duca seful garzii de mediu si sa dea macar o apa rece acelor copilasi dupa care sa le prezinte scuze si sa-si scrie demisia in fata lor. Un milion de marlani fac pe unde apuca,apoi vin zece cu bun simt sa le stearga mizeriile. Asta este de fapt o actiune de incurajare a ghiolbanilor mizerabili care stiu ca oricum vine cineva in urma lor si face curat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate