Pe 1 iunie se deschide Strandul Tineretului

1

invitatiestrandDechiderea oficiala a Strandului Tineretului va avea loc odata cu minunata zi de 1 Iunie, Ziua Copiilor. Se vor desfasura foarte multe activitati pentru copii in intervalul orar 16-20 , in zona locurilor de joaca pentru copii: concerte live, scenete, premii , surprize. De altfel, pe tot parcursul sezonului, se vor desfasura activitati pentru copii.

Marea noutate este colaborarea cu Asociatia de Film Metropolis pentru CINEMA IN AER LIBER , timp de o saptamana, la inceputul lunii iulie, proiect pilot, care va putea fi extins daca exista privitori intr-un numar mare. Vor fi proiectii de filme in fiecare seara.

In Strandul Tineretului vizitatorii pot beneficia de diverse servicii care tin de relaxare: bazin olimpic, bazin de copii, zona VIP de plaja, terenuri de sport, zone de badminton gratuite, zona de gratare, locuri de joaca pentru copii, terase, cafenele etc..

La zona de plaja, sezlongurile si saltelele se ofera in mod gratuit in limita stocului disponibil. Zona de gratare are reguli noi, vor putea fi cumparate produse numai din locatia respectiva, cei care vor veni cu alte produse vor plati un pret mai mare pentru inchirierea gratarului.

Preturi

  • zona bazine: adult 10 lei, copil 5 lei;
  •  zona VIP: adult 15 lei, copil 10 lei;
  •  intrare pietonala strand sau intrare in auto: adult 3 lei, copil 1 leu, parcare 1,5 lei pe ora;

Program

  •  Bazine : 10.00-20.00
  • Intrare Strand : 10.00-19.00
  • Auto : Non-Stop

afis1Iunie2014

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Chirita Leonard spune

    Buna seara, bazinele de inot sunt inchise cumva lunea? Multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate