PDL nu se implica

2

Ne apropiem de referendum, iar implicarea in campanie a PDL Neamt este aproape inexistenta . Seful absolut al PDL Neamt si sustinator inversunat al lui Traian Basescu , domnul primar Gheorghe Stefan nu are inca nimic de spus in favoarea presedintelui .


Oare sa fie o strategie de campanie sau capitanul a ramas ultimul pe nava care se scufunda ?
Problema cea mai mare a PDL-istilor este chiar structura ridicata de ei , o structura care va permite celor ce o manipuleaza sa se joace cum vor ei cu voturile , desigur daca moralitatea lor le va permite sa fraudeze masiv alegerile . Ideea este ca sistemul de fraudare este pus la punct . Vom vedea in curand daca noii conducatori vor umbla pe carari electorale batatorite de PDL .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Mariana S. - Tg. Neamt spune

    La Tg Neamt avem primar USL, Consiliul local usl, si interesul oricarui cetatean de buna credinta din aceasta urbe este ca guvernul USL sa fie lasat sa lucreze in liniste nu in scandalurile Basesciene ARHICUNOSCUTE, am sa votez ” DA” vreau demiterea lui Basescu, insa cei din Tg Neamt trebuie sa iasa la vot mai ales ca au atat primarul cat si consiliul local USL ! e la mintea cucosului !

  2. Floroiu Ion - Roman spune

    Sincer, M-AM SATURAT PANA IN GAT DE SCANDALURILE VESNICE IN CARE ESTE IMPLICAT BASESCU ….ASTEPTAM MULT MAI MULT DE LA EL, INSA EL A AVUT GRIJA DOAR DE AI LUI ( UDREA, VIDEANU, ANASTASE, BERCEANU, BOC, STEFAN, EBA ), IAR NOUA NU NE-A OFERIT NIMIC ALTCEVA DECAT 7 ANI DE SCANDALURI !
    VOI VOTA ” DA ” VREAU DEMITEREA SCANDALAGIULUI PENTRU CA VREAU LINISTE !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate