Pavelele din Piatra Neamt pleaca in concediu medical

2

In Darmanesti pe strada 1 Decembrie 1918 se fac lucrari de modernizare a drumului . Nu stim care este motivatia exacta dar am observat ca pavelele vechi sunt impachetate si duse , din cate am inteles noi la Publiserv , iar in locul lor sunt puse pavele noi noute.


Din cate banuim , probabil, pavelele vechi au stat prea mult in umezeala , au racit si trebuiesc duse pentru “tratament” in curtea Publiserv Piatra Neamt . Oricum ne depaseste analiza situatiei dar suntem siguri ca cei de la Publiserv Piatra Neamt au o explicatie, legala , logica si bine documentata pentru inlocuirea unor pavele bune cu altele noi.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. batranu spune

    moment bun ca cine trebuie sa incaseze nou din putinii nostrii bani. pune-ti-le bine ca acum 3 ani, sa tina pavelele 2-3 ani, ca apoi sa ne jumuliti iara… se stiu ei prea bine

  2. Guasco spune

    chiar pe vreme de criza ne mai trebuia sa schimbam pavelele? Cu atat mai mult cu cat starea de uzura a celor mai vechi nu impune o schimbare. E sfidator, revoltator si o crasa nesimtire!
    Ce era daca la ingustarea strazilor pietonale erau refolosite aceleasi pavele?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate