Patru suspecti pentru inselaciune

0

În seara de 4 noiembrie, în jurul orei 20.00, poliţistii Postului de Poliţie Cordun, aflaţi în serviciul de patrulare pe raza de competenţă, au oprit pentru control un autoturism, ce se deplasa pe direcţia comuna Săbăoani – comuna Cordun.
În autoturism au fost identificate patru persoane: H. Petre, de 42 de ani, H. Ionuţ, de 24 de ani, A. Daniel, de 36 de ani si S. Vasile, de 31 de ani, toţi din municipiul Roman. La controlul efectuat în autoturism, în portbagaj a fost găsită o porcină, sacrificată si fiind întrebaţi de provenienţa acesteia, cei patru au declarat că au găsit animalul pe marginea drumului si l-au sacrificat pentru a-l transporta la domiciliu.
Poliţistii au continuat cercetările si au stabilit că cei patru au achiziţionat animalul de la o femeie în vârstă de 62 de ani, din comuna Săbăoani, contra sumei de 1.200 de lei, însă de fapt femeia a primit doar 600 de lei, fiind înselată la tranzacţie. Cei patru suspecţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de înselăciune.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate