Patru primării din Neamț se unesc pentru a aduce gaz metan în comunitățile locale

1

Primăriile Gârcina, Dobreni, Ștefan cel Mare și Bodești s-au asociat pentru a depune studiile de fezabilitate și proiectul tehnic în vederea soluției și finanțării prin fonduri europene pentru distribuirea gazului metan.

„Inițial am pornit la drum pentru îndeplinirea acestui proiect foarte important pentru comunitățile noastre 3 comune care sunt și membrii fondatori, respectiv Gârcina, Dobreni și Ștefan cel Mare. Ulterior a aderat la asocierea noastră care se numește „Ținutul Neamțului” și comuna Bodești. În urmă cu două zile a apărut și ghidul de utilizare pentru accesarea fondurilor europene ce conține condițiile de bază pentru depunerea proiectelor. Ne-am întâlnit astăzi pentru a stabili de comun acord în cadrul asociației soluția optimă de racordare a celor 4 comune. În perioada următoare avem nevoie de acordul cetățenilor pentru racordarea la rețeaua de gaz.”, a declarat primarul comunei Gârcina, Gavril Mihai Gontaru.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. D. Corduneanu spune

    De ce este necesar sa va uniți ? Aceasta investiție este jobul domnilor Arsene, Emilia Arcan, Dan Manoliu . Toți aceștia au avut si încă au finalizarea acestei investiții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate