Patru investitori și-au manifestat interesul pentru autostrada Târgu Neamț- Iași

0

Patru investitori și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași!

În ședința de Guvern de joi, 8 august, premierul Viorica Dăncilă a declarat că la începutul acestei săptămâni au fost deschise solicitările de participare pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași în parteneriat public-privat.

Răzvan Cuc- ministrul Transporturilor și Ionel Arsene-presedinte CJ Neamț

Moldova merită o autostradă! Sunt bucuros că proiectele susțnute de mine prind contur și sunt sigur că investițiile în infrastructura rutieră vor crește numărul de turiști și investitori în zonă!”, transmite Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț.

Negocierile cu cele patru companii care și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii vor fi făcute de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză. 

Autostrada Târgu Neamţ – Iași va avea o lungime de 61 km la care se adaugă 7 km reprezentând bretelele nodurilor DN28 si Km 61+000, bretele ce vor fi deasemenea la profil de autostradă. Lungimea totală a traseului construit la profil de autostradă va fi de 68 km.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate