Patru incendii stinse de pompierii nemțeni, ieri, 6 martie

1

pomperi

Luni, 06.03.2017, la ora 12:20, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Cazaci, comuna Tarcău. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars circa 0,6 ha vegetație uscată. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost focul deschis în spații deschise.

Luni, 06.03.2017, la ora 15:01, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă în localitatea Boghicea, din comuna Boghicea. La locul evenimentului s-au deplasat 7 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars: un adăpost animale construit din lemn cu acoperiș din lemn și învelitoare tablă pe circa 60 m.p. și o anexă construită din lemn cu acoperiș din lemn și învelitoare tablă pe circa 70 m.p., aproximativ 1500 Kg furaje. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost focul deschis în spații deschise.

Luni, 06.03.2017, la ora 16:09, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în localitarea Alexandru cel Bun, comuna Alexandru cel Bun. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului, au ars circa 0,01 ha vegetație uscată. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost focul deschis în spații deschise.

Luni, 06.03.2017, la ora 16:38, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în localitarea Brusturi, comuna Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars circa 3 ha vegetație uscată. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost focul deschis în spații deschise.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ioan spune

    Când au ajuns la locul incendiului,la Panta Radului,Tărcau,focul era stins,iar pompierii doar au …constatat! Așa ca…mai ușor cu eroismele…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate