Partidul Social Democrat vrea o Românie dezvoltată!

1

• au fost gândite strategii și programe pentru dezvoltarea fiecărei regiuni •

„Cu o administrație eficientă vom putea derula proiecte în toate domeniile! Asta vrea să realizeze PSD, când va reveni la guvernare“, a declarat Răzvan Cuc, candidatul PSD la Senatul României.

Partidul Social Democrat susține o dezvoltare sustenabilă a României, care presupune modernizarea infrastructurii, creșterea nivelului de trai, educație de calitate, servicii medicale la standarde europene și un sistem de protecție socială bine pus la punct.

Conform calculelor, pentru toate aceste realizări, PSD mizează pe 35 de miliarde de euro, care să fie cheltuiți în perioada 2021-2024. Cu acești bani se vor moderniza toate localitățile României și se vor implementa măsuri adaptate nevoilor oamenilor din fiecare regiune a țării.

Asta înseamnă în primul rând crearea de noi locuri de muncă, asigurate prin proiectele care se vor implementa, și o relansare a mediului de afaceri atât de suferind în momentul de față din cauza crizei pandemice prost gestionate de către guvernarea PNL.

„Suntem mai pregătiți ca niciodată să preluăm guvernarea! Avem cea mai bună strategie pentru salvarea României de la pierzanie și cei mai buni specialiști cu care vom lucra pentru implementarea ei. Țara nu mai poate fi lăsată în derivă. Guvernarea PNL a distrus tot ce PSD a lăsat bun, funcțional, a desființat programe eficiente, prin care se aduceau fonduri, se creau locuri de muncă!

Avem o strategie care conține nenumărate măsuri pe care le vom aplica, astfel încât să ne revenim la normal. Cu o administrație eficientă vom putea derula proiecte în toate domeniile!

Asta vrea să realizeze PSD, când va reveni la guvernare: să modernizeze satele și orașele, să asigure utilități în toate localitățile, să stimuleze mediu de afaceri, să susțină școlile și cercetarea, să se implice pentru asigurarea unor servicii medicale de cea mai bună calitate“, a declarat Răzvan Cuc, candidatul PSD la Senatul României.

Prin strategia pentru perioada 2021-2024, Partidul Social-Democrat și-a propus să transforme cel puțin 42 de zone urbane în „orașe inteligente“ și fiecare unitate administrativ-teritorială să aibă acces în maximum 2 ore la un aeroport și în cel mult o oră la autostradă.

De asemenea, se dorește ca atractivitatea zonelor va crește odată cu promovarea tradițiilor și obiceiurilor locurilor. Autoritățile locale vor fi încurajate și ajutate să atragă bani europeni, urmând a fi simplificate procedurile pentru accesarea fondurilor.

Pentru asigurarea transparenței în domeniul proiectelor, se va înființa Registrul Național al Investițiilor Publice, pentru ca oamenii să vadă în orice moment în ce etapă sunt investițiile care se derulează în localitatea lor.

„Partidul Social Democrat a implementat de fiecare dată măsurile pe care le-a prezentat. Sunt convins că va reuși și după alegerile de luna viitoare salvarea României din haosul în care a ajuns și prin măsurile identificate va sprijini mediul economic, cel care este motorul societății!“, a mai declarat Răzvan Cuc, candidat la un mandat de senator.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vizitiu Aurica spune

    In 30 ani cat ati guvernat,de ce nu s-a facut nimic pentru dezvoltarea Romaniei?Va ganditi ca va mai crede cineva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate