Participarea Prefectului Adrian Niță la deschiderea atelierului de lucru „Căutarea și salvarea persoanelor în zone greu accesibile (mediul montan)“

0

Zilele trecute, Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță, a participat la deschiderea atelierului de lucru „Căutarea și salvarea persoanelor în zone greu accesibile (mediul montan)“, activitate în cadrul Programului Resilience, finanțat prin fonduri norvegiene.

Apreciez în mod deosebit acest proiect, având în vedere tema extrem de importantă și totodată participarea de excepție – reprezentanți ai Jandarmeriei Române din unitățile teritoriale precum și din cadrul structurilor aparținând sistemului național de apărare, ordine publică si siguranță națională din județul Neamț. De asemenea, ne onorează cu prezența experți în domeniu din Norvegia și Franța.

Le doresc succes în derularea acestui proiect tuturor celor implicați și îi asigur de toată aprecierea mea deoarece se pregătesc pentru salvarea persoanelor care din diverse motive ajung în situații limită în timp ce se află pe munte!”, a transmis domnul Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Atelierul de lucru s-a desfășurat în perioada 21-24 martie, în municipiul Piatra-Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate