PARLAMENTUL ROMANIEI – CAMERA DEPUTATILOR – Raportul de activitate al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii

11

Citat : Dintre sesizările adresate în această materie comisiei noastre, dintre cele mai elocvente în sensul gravităţii situaţiilor prezentate şi a atitudinii unor autorităţi judecătoreşti în soluţionarea lor, prezentăm memoriul înregistrat cu nr.15770, din 5.05.2011, prin care Societatea Comercială „TRANZITOUR” – S.A. Piatra-Neamţ se referă la o plângere penală înregistrată la Direcţia Naţională Anticorupţie, având ca obiect numeroase abuzuri cu caracter infracţional la care este supusă petiţionara din partea primarului municipiului Piatra-Neamţ, domnul Gheorghe Ştefan, iar dintre acestea menţionăm refuzul punerii în executare a unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile şi alte fapte a căror soluţionare intră în sfera de competenţă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Lucrarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Serviciului teritorial al DNA Bacău. Din răspunsurile primite de la aceste instituţii, rezultă că faptele de care este acuzat primarul municipiului Piatra-Neamţ nu au fost soluţionate. Din acest motiv, apreciem că putem suspiciona autorităţile judecătoreşti de tergiversare nejustificată a soluţionării acestui caz.

Clic aici pentru faptele la care se face referire .

Sursa foto   Sursa document

telegram ziar piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. marius spune

  nu a fost nici un atac.
  doar trista constatare a……
  inteligentei autorului

 2. marius spune

  XXXXX ADMIN : Va rog mai putine atacuri la comentatori . Aici se comenteaza continutul articolului .

 3. monica spune

  Apel adresat Parlamentului Romaniei si fiecarui cetatean in parte:

  Dragi Romani, dragi crestini, dece nu vi se deschid ochii ?????
  Copiii nostrii obtin cele mai frumoase rezultate la concursurile de Matematica din Europa !!!!!
  Multi barbati si femei, au absolvit o Facultate in Romania, capabili sa judece lucrurile elementare !!!!!
  – Dece nu vi se deschid ochii ?????
  – Probabil nu ati vizitat niciodata Germania.
  Dupa cel de-al doilea razboi mondial, Germania a fost distrusa.
  Dupa 20 de ani Germania, a ajuns din nou in fruntea tarilor avansate.
  – Dece ?????
  – Noul guvern democratic german, imediat a investit pt. educarea si instructia „Noii Generatii”.
  Avand un „tel”, femeile si copiii au muncit din zi si pana-n noaptea !!!!!
  Noul guvern democratic in frunte cu cancelarul Adenauer, au facut un program pt. educarea copiilor si a tinerilor.
  Fiecarui copil i s-a asigurat: mancare, dormit, calificare gratuit.
  Fiecare „invatator” capabil, a primit o grupa de copii si raspunderea pt. rezultatele lor.
  Fiecare elev a primit educatie, instructie, si o calificare intr-o meserie.
  Dupa fiecare trei ani, Germania avea specialisti de cea mai inalta clasa.
  Dupa 20 de ani, Germania, a trecut in fruntea Europei !!!!!
  „O tara de oi, merita un guvern de lupi.” (a spus: Edward R Murrow)
  Dragi Romani, voi nu vedeti ca puneti „lupi” paznici la oi ?????
  Noii guvernanti din Romania, acorda milioane de Euro ortodoxiei cu intelegerea ca popii ortodocsi sa influienteze poporul pt. alegeri.
  In Romania s-au construit in ultimii 20 de ani, si se construiesc inca, mii de lacasuri de cult ortodox !!!!!
  – Ce vor face generatiile viitoare cu aceste lacasuri de cult ortodox ?????
  – Noii guvernanti au dat ortodoxiei mii de hectare de padure !!!!!
  In Romania padurile se taie fara un „program stiintific”,…. se devasteaza !!!!!
  Ortodoxia vinde lemn populatiei si nimeni nu cere socoteala !!!!!
  – Noii guvernanti au dat ortodoxiei mii de hectare de teren arabil, si viile unor IAS-uri.
  Acestea nefiind lucrate dupa tehnologia normala, au devenit „parloaga” (pustiu, pericol de serpi si animale salbatice)
  Popii ortodocsi se destrabaleaza in Vile de lux, cazinouri, automobile de lux, botezuri, nunti, onomastici, fara sfarsit !!!!!
  Popii ortodocsi vind poporului tot felul de lucruri de cult,(lucruri de nimic)mintind poporul ca sunt „lucruri sfinte”
  Nimeni nu-i trage la raspundere pe popii ortodocsi cu magazinele lor de excrocherie, inselaciune, misticism !!!!!
  Popii ortodocsi cer continuu bani si poporului pt. lacasuri de cult, si poporul lipsit de „lumina” doneaza !!!!!
  Popii ortodocsi fac procesiuni pe strazi in vazul tuturor cu tot felul de „trucuri” mincinoase, moaste, dand poporului nadejdi inselatoare !!!!!
  In lacasurile de cult popii ortodocsi, fac tot felul de fapte mincinoase; – plang icoane cu lacrimi, cu undelemn, cu sange…….
  Popii ortodocsi cer teren la Primarii pt cimitire,”GRATIS”, apoi speculeaza pe saracul roman, cu gropi pt. inmormantare !!!!!
  Alaturat va trimit si alte dovezii:
  http://filmedocumentare.com/averea-bisericii-ortodoxe-romane/

  A – Cerem urgent:
  1) Guvernul Romaniei sa elaboreze imediat un program pt. educarea, instruirea, calificarea, asigurarea unui loc de munca fiecarui tanar din Romania !!!!!
  Sunt copii de scoala la sate, care nu au bani pt. caiete, rechizite scolare, dar nici de mancare, imbracare, incaltaminte !!!!!
  Tinerii din lipsa celor mai elementare lucruri, sunt obligati sa sparga, sa fure, sa faca fapte de talharie, vrednice de pedeapsa.

  B – Cerem urgent:
  1) Autoritatile STATULUI sa ia imediat masuri, ca slujitorii ortodoxiei sa NU mai inseala poporul vanzand obiecte de cult mintind ca fac minuni !!!!!
  2) Statul Roman sa nu mai dea leafa popilor ortodocsi, acestia, sa primeasca cele necesare din donatiile enoriasilor !!!!!
  3) Pamanturile ortodoxiei si a celor ce nu le pot lucra, sa treaca imediat in stapanirea Primariilor,(ca in Germania), sa fie lucrate dupa tehnologiile moderne, conduse de oameni competenti pt. a obtine productii agricole suficient necesare fiecarui Roman !!!!!

 4. thomsin elena spune

  Va rog sa imi permiteti sa va relatez ca din 2008 de cind am cerut ajutorul sistemului Juridic din Neamt, in a-mi analiza cauza in cadrul unui dosar penal am subit numai injustitii.Profitindu-se de faptul ca nu locuiesc in tara ,s-a incercat sa mi se blocheze dosarul de catre parchetul Bicaz.In calitate de victima aveam dreptul sa fiu informata despre solutia data cazului meu.Dar din nefericire nu am avut sansa.Se analizeaza din 2008 dupa spusele partii adverse,fara a se tine cont de documentele ce le detin,despre locul devastat.In nenumarate rinduri m-am adresat acestei institutii prin curier recomandat cu acuzat de receptie,dar nimeni nu a binevoit sa ma informeze.Ma simt umilita,frustrata fata de refuzul la informatiile cerute.
  In cazul meu organele competente nu au aplicat legea in mod corect;au facut protectii,nu au considerat infractiunea in regim silvic precum un act grav.Nimeni nu s-a tracasat despre exploatarea ilegala,fara documente de proprietate,transportul ilegal fara acte de provenienta,evaziune fiscala.
  A „te judeca” de la distanta este un lucru penibil,mai ales ca nimeni nu te asculta.
  Nu ti se spune „cite decenii”mai ai de asteptat pina cind vor gasi o solutie Justa.
  Cu speranta ca adevarul va invinge,ma alatur celor ce au fost oprimati de catre sistemul juridic si au subit aceleasi injustitii ca si mine.Cu respect

 5. dismerdatu spune

  Buna seara ! Primii pasi sint mai grei , iar apoi sigur o sa ia amploare Unirea a cit mai multor cetateni , va constitui o adevarata forta civica. O sa ma gindesc bine si a sa va prezint niste propuneri concrete. Intradevar oamenii sint lasatori si doresc sa se faca dreptate dar …sa lupte altii. Va multumesc pentru receptivitatea prompta cu care mi-a-ti raspuns , sper ca acesta sa fie unul din pasi, caci nimic nu este mai nobil pe lumea aceasta decit sa lupti cu adevarat pentru Dreptate si Adevar si sa contribui la sprijinirea celor nevoiasi carora nu li se mai usuca lacrimile de pe obraz… Eu am fost unul din sustinatorii Actiunii „Gaterul” am avut viata amenintata grav… de multe ori m-am trezit fara sprijin din partea multor care se angajase sa lupte … din pacate rezultatul a fost catrastofal…cei vinovati nu au fost pedepsiti , ci avansati in functii, cei care au avut mari merite au fost subtil trasi pe o linie moarta in loc sa fie rasplatiti , caci pina la urma era un lucru foarte bun pentru viitorul nostru, al copiilor nostrii si chiar al Romaniei ca Stat de Drept , din pacate nu sa intimplat asa , dar EU sint un optimist si sper o schimbare radicala spre bine a Romaniei. In prezent ma lupt din 2008 cu mafia din Administratia Locala Si Justitie si nu ma voi da niciodata batut … Pentru binele tuturor sper sa ne ajute Dumnezeu !
  Cu respect si cele mai bune ginduri Vasile Dismerdatu.

 6. iosub janel spune

  Pt.@Vasile Desmerdatu. Multumesc frumos pt. aprecieri, insa, subsemnatul in cei patru ani de lupta cu sistemul mafiot a cheltuit sume foarte mari de bani, iar ajutorul presei si al opiniei publice s-a lasat mult asteptat!! Pot enumera pe degetele de la o mana persoanele care au fost alaturi de subsemnatul!! In Romania post-decembrista cetatenii acestei tari s-au obisnuit ca cineva sa rezolve mai toate problemele tarii si societatii cu o bagheta magica, sau cineva sa iasa in fata banditilor de unul singur, pt. a vedea ce i se poate intampla celui expus! Cartile subsemnatului au ajuns si in NEW YORG, CICAGO, nu numai in Europa, insa nimeni nu doreste sa-si asume vre-o responsabilitate, ca de…..suntem romani! Daca doriti putem comunica pe blogul subsemnatului”HIMALAYACORUPTIEI WORD PRESS.COM”, SAU EVENTUAL SA INFIINTAM O FUNDATIE. Problema este de natura financiara si binenteles ca la dat bani nu se inghesuie nimeni in Romania! La luat bani acestei tari sunt destui derbedei care asteapta momentul! Va salut respectuos si va doresc multa sanatate.

 7. dismerdatu spune

  Buna ziua ! Felicitari ! domnule Iosub Janel, sint de acord cu toate comentariile domniei voastre, dar…trebuie neaparat facut ceva concret , poate va ginditi sa ne constituim Legal intr-o Asociatie a Victimelor Coruptiei din Administratia Locala si din Justitie si sa incepem sa ne UNIM pentru a lua pozitii ferme impotriva nedreptatilor , si sa fim auziti de catre Opinia Publica INTERNA si de catre CEA INTERNATIONALA , sa Denuntam cum se achita de atributii cei platiti cu salarii grase de catre ……noi contribuabilii. Pot fi Contactat tel. 0033 / 1 48 86 16 34 . CU RESPECT SI SOLIDARITATE Vasile Dismerdatu Paris Franta.

 8. cetatean_revoltat_apolitic spune

  Sa Traiasca Republica Securista Interlopa Romania.

  Am devenit PERLA MAFIEI INTERLOPE din 2004 si pana in prezent.

  Sa NU uitam ca toti sefi de instante si de la parchetele locale cat si „prietenul” nostru HUMULESCU fac parte din GRUPAREA INTERLOPA a actualei coaliti.

  Dupa ce se va prabusi actuala coalitie interlopa securista ce vor face acesti INFRACTORII ??

  Vor da publicitati actele medicale care acum le tin ascunse….

 9. iosub janel spune

  SUBSEMNATUL A FACUT O ADRESA IN URMA CU CINCI LUNI CAMEREI DEPUTATILOR, SENATULUI ETC., PRIN CARE SOLICITAM CU PROBE, ERADICAREA UNOR GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA SPECIALIZATE IN SPALAREA BANILOR PUBLICI DIN JUD. NEAMT.In conformitate cu logica banditilor care ne conduc, raspunsul a facut infart pe ruta Bucuresti- Neamt!!Cine sa se autosesizeze, atata timp cat DNA-ul este folosit ca o unealta de santaj, magistratii si procurorii se pricopsesc vazand cu ochii, cine sa faca dreptate intr-o tara in care multi derbedei au ajuns sa conduca institutii importante?!!Si mai sunt personaje care voteaza continuitatea!! O sa le iasa continuitatea pe ochi, nas si urechi.

 10. CONSTANTIN spune

  legea trebuie respectata de toti.totusi cateva observatii;privatizare marca XXX mebo este si acum discutabila.in mod gresit reclamanta sustine ca in 1995 a cumparat acel teren prin mebo.sa nu uitam ca in 2001 florin era consilier local si multa a mai facut cu ionica,inclusiv discutabilul schimb de terenuri,priviti la strand si vedeti in ce stare este averea luata prin mebo.mergeti la celalalte baze.asta nu inseamna ca sustin nerespectarea hotararilor judecatorest definitive si irevocabile.DAR ATENTIE PARTE IN PROCES A FOST CONSILIUL LOCAL SI NU PRIMARUL.actualul cod penal prevede infractiuni savarsite de persoane juridice.de ce pierdem timpul cu primarul ii dam prea multa importanta il mistificam,nu mai pirdeti timpul cu dna acolo e politica

 11. popa gheorghe adrian spune

  Un articol deosebit. Colac peste pupaza va veni si „racheta V1” cu parcul tineretului. Subsemnatul are plangerea facuta la DNA din aprilie 2011 impotriva edilului si pana acum nici nu am primit vreun raspuns. Nici nu ma astept sa primesc vreun raspuns atata timp cat primarul m-a asigurat ca voi primi terenul numai daca hotaraste CEDO. Asa ca, in ce privest hotararile judecatoresti irevocabile ale domnului Cantoreanu acestea sunt caduce in fata „primului avut” al orasului. Conducatorul „suprem” al orasului merge pe urmele zicalei lui Ludovic al XIV lea „Statul sunt eu”.La Piatra Neamt avem, de altfel o justitie paralela. Nu intamplator si revendicarea parcului central al municipiului a facut ca judecatorea sa motiveze restituirea si sa hotarasca respingerea. TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate