Parlamentul britanic va fi dizolvat

1

Astăzi începe oficial campania pentru alegerile legislative din Marea Britanie, care vor avea loc pe 7 mai, după ce regina Elisabeta va prezenta demisia guvernului și parlamentul va fi dizolvat. Potrivit sondajelor, conservatorii (la putere) și laburiștii (în opoziție) se află într-o cursă foarte strânsă.

Pe 2 aprilie va avea loc o dezbatere televizată, la care vor participa liderii a șapte formațiuni politice: conservatorii, laburiștii, liberal-democrații, UKIP (populist și eurofob), Verzii și naționaliștii scoțieni (SNP) și cei galezi. În cadrul dezbaterii vor fi discutate subiecte precum: criza sistemului public de sănătate (NHS), economia, imigrația și Uniunea Europeană.

Conform sondajelor, în urma votului din 7 mai, postul de prim-ministru i-ar putea reveni conservatorului David Cameron, pentru un al doilea mandat, sau șefului opoziției laburiste, Ed Miliband.

Mai multe informații puteți afla aici: stiripesurse.ro.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Maria Ta, te rugam fa un schimb cu neamtu’ si fa-ne si pe noi fericiti !! Da’ adu-ne un englezoi sa-l inlocuiasca pe Viorel, ca ai nostri are toti dosare la tante K. Altfel, Your Highness…..l-om pune pe ala de-mi place mie si turba al de-l displac !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate