Părintele Constantin Necula și zmeul

1

Părintele Constantin Necula nu are nevoie de nicio prezentare în fața creștinilor ortodocși care frecventează Biserica. Pentru restul, vă spunem că este un preot foarte cunoscut, care dincolo de componenta religioasă este un foarte bun orator, povestitor și un foarte bun îndrumător de suflete. Un om care atunci când îți vorbește, dincolo de religie, te ajută să te deschizi și să descoperi ce e mai bun în tine.

Acest vorbitor cu oamenii este foarte iubit și apreciat de creștinii ortodocși pentru că spre deosebire de alți oameni importanți ai Bisericii el lasă să iasă de sub hainele de preot și omul. Un lucru pe care ar fi bine să îl invețe mulți preoți creștin-ortodocși.

Iată-l în pozele de mai jos pe părintele Constantin Necula care înainte de o cuvântare pe care trebuia să o țină în comuna Tașca din județul Neamt a permis să iasă de sub haina preoțească omul care a lăsat deoparte autoritățile și politicienii prezenți și s-a dus să ajute o fetiță să înalțe un zmeu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. PIETREAN spune

    ASA SUNT OAMENII/VALORILE ADEVARATE.DAR ESTE ARDELEAN….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate