Parcările din Piatra Neamț: Punct de vedere – Florentina Moise

0

Florentina Moise, consilier local Piatra-Neamț, Președinte PSD Piatra-Neamț, a transmis punctul său de vedere în ceea ce privește scandalul parcărilior din municipiul Piatra Neamț:

Am căutat cu sârguință în PROIECTUL DE HOTĂRÂRE NR. 9 referitor la aprobarea gestiunii directe a Serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor publice cu plată în municipiul Piatra-Neamț, precum și a celui de blocare, ridicare, transport, depozitare și eliberare a autovehiculelor care sunt parcate neregulamentar de pe domeniul public și privat al orașului, inițiat de primarul în funcție, Andrei Carabelea.

Am căutat cu sârguință în Studiul de oportunitate și Caietul de sarcini, în Regulamentul de organizare și funcționare al serviciului public și Referatul de aprobare!
Am căutat cu sârguință doar două lucruri:

  1. Cum este reprezentat interesul cetățeanului în acest proiect.
  2. Care ar fi măsurile care ar duce la fluidizarea traficului auto în orașul nostru și implicit la îmbunătățirea calității aerului, a nivelului de stres, a siguranței circulației rutiere, pietonale, etc…

NU AM GĂSIT!
Acesta este punctul meu de vedere referitor la cât de profesionist au fost gândite administrarea, întreținerea și exploatarea parcărilor publice cu plată în municipiul Piatra-Neamț.
Florentina Moise, consilier local Piatra-Neamț, Președinte PSD Piatra-Neamț
P.S.
Țin să informez cu tristețe cetățenii orașului nostru participanți la trafic, dar și pe oamenii de pe alte meleaguri care trec prin Piatra-Neamț la volan, că vor căuta de nebuni un loc de parcare în centrul orașului și în viitor…
Orașul nostru are străzile împănate de mașini parcate în diagonală de către cei care dețin locuri personale! Anii au trecut, numărul mașinilor a crescut și străzile… au rămas la fel ca în anii ’80.
Nu poți rezolva o problemă care necesită investiții majore în parcări subterane sau supraetajate prin HCL-uri de mutare a managementului de la unu’ la altu’. Încasările din parcări cu plata și închirieri nu vor ajunge niciodată pentru investițiile necesare rezolvării problemei locurilor de parcare! Vor ajunge doar pentru unii „aleși“ ca să-și facă „plinul“!
În concluzie, vom plăti mai mult pentru aceleași locuri de parcare, pe străzi strâmte. Să „încapă“ și alții…
Totul se transformă, nimic nu se schimbă!
”, a transmis Florentina Moise.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate