Pângărați – Prezentarea candidatului Alianței USR-PLUS

0

Miercuri, 12 August, din partea alianței USR-PLUS a fost lansată candidatura domnului Laurențiu Bogdan Radu pentru funcția de primar al comunei Pângărați. La eveniment au participat liderul USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, Florin Zaharia, candidat pentru președinția CJ Neamț. Domnul Radu Bogdan Laurențiu a prezentat un mic CV, apoi a prezentat candidații pentru Consiliul Local Pângărați.

„Numele meu este Laurențiu Bogdan Radu, am 34 de ani, sunt căsătorit, am o soție extraordinară care mi-a dăruit doi copii. Sunt economist, am absolvit Facultatea de Economie și Protecția Mediului. În trecut am lucrat 9 ani în administrația publică locală, la primăria Tarcău. Acum sunt un mic antreprenor local, desfășor activități de transport ușor și prestări de servicii agricole. Îmi place foarte mult sportul și arta… În prezent sunt consilier local al Comunei Pângărați. Candidez pentru funcția de primar al Comunei Pângărați în dorința de a normaliza actul administrativ, astfel încât cetățeanul să simtă că este respectat atunci când intra pe ușa primariei și cred cu tărie că pot să aduc Comuna Pângărați cel puțin la nivelul comunelor vecine!”

Mă numesc Mosor Adrian și sunt cetățean al comunei Pângărați. Sunt Manager de Producție la o firmă de renume, sunt familist convins și am 3 copii. M-am decis să mă implic în viața politică pentru că îmi dorec ca ai mei copii să crească într-o societate sănătoasă după aceleași valori și principii după care mă ghidez în viața: integritate, meritocrație, corectitudine. Aceleași principii le-am identificat la candidatul alianței USR-PLUS la funcția de primar al Comunei Pîngărați, Laurențiu Bogdan Radu. Consider că la nivelul comunei Pângărați este nevoie de o schimbare, iar energia tinerilor combinată cu înțelepciunea seniorilor și spiritul critic al doamnelor care fac parte din această echipă ne capabilizează să aducem aceasta schimbare!” , a declarat Adrian Mosor, coordonator Plus Pângărați, candidat USR Plus pentru funcția de consilier local al Comunei Pângărați.

Este a doua oară, când pariez pe candidatul Laurențiu Bogdan Radu. Un tânar entuziast, care crede cu tărie că poate schimba ceva în comunitatea pe care o reprezintă. Mai ales, mentalități. Primul pariu l-am câștigat, în momentul în care oamenii l-au ales, în consiliul local Pângărati. N-a dezamăgit și a aratat că-i place ceea ce face și că iubește oamenii și comuna unde trăiește. Al doilea pariu îl voi câștiga când oamenii îl vor alege primar la Pângărați! Merită! Știe ce trebuie să facă. Știe cum trebuie să facă. Are și experiență în administrație și chiar a învățat să fie conciliant. Și-a câştigat de partea sa o mare parte a electoratului pângărățean. Mai ales oamenii tineri, care vor o comună europeană. Trebuie să continuăm lucrurile bune făcute și să adăugăm altele și mai bune! Este necesar să modernizăm și să dinamizăm administrația publică locală și cred că tânărul Laurențiu Radu este persoana potrivită pentru funcția de primar!”, a declarat Ghiță Dandu, candidat USR Plus pentru funcția de consilier local al Comunei Pângărați.

„Sunt Silviu Patilea, cântareț bisericesc în Comuna Pângărați! Cineva rău intenționat a promovat ideea ca USR-PLUS nu este un partid creștin. Eu cred că USR-PLUS vine ca alternativă la clasa politică actuală, care migrează acolo unde este puterea. Majoritatea partidelor au trădat așteptările electoratului. Am ales să-l susțin pe Laurențiu pentru că în cei 4 ani de când este în consiliu a spus întotdeauna adevărul.”, a declarat Silviu Patilea, candidat USR Plus pentru funcția de consilier local al Comunei Pângărați.

„Numele meu este Mihai Muraru. M-am născut și am crescut în Pângărați, satul Pângărăcior. Îl susțin pe Laurențiu la funcția de primar al Comunei Pângărați deoarece consider că este cel mai capabil dintre toți candidații. Îi cunosc activitatea din Consiliul Local al Comunei Pângărați, unde s-a opus în permanență proiectelor de hotărâre care nu erau în interesul cetățenilor, proiecte care în marea lor majoritate erau la limita legii sau chiar ilegale! În mod cert va fi un primar pentru toți locuitorii comunei Pângărați, sigur va realiza mai multe și pentru satul Pângărăcior, cătunul Scăricica și satul Preluca, zone care au fost neglijate până acum de actuala conducere a Primăriei Pângărați!”, a declarat Mihai Muraru, candidat USR Plus pentru funcția de consilier local al Comunei Pângărați.

Mă numesc Nemciuc Ioan Alexandru. Sunt născut, crescut și căsătorit în satul Pângărăcior, comuna Pângărați! M-am hotărât să-l susțin pe Laurențiu Radu pentru funcția de primar al Comunei Pângărați pentru faptul că este un om cinstit și corect, întotdeauna a fost în slujba cetățeanului și în cei 4 ani de mandat ca și consilier local a fost trup și suflet pentru toate satele și pentru toți cetățenii ai Comunei Pîngărați, nu doar pentru satul sau natal. Am speranța ca oamenii să conștientizezecă echipa noastră este cea mai echilibrată și singura care poate să aducă comuna noastră la standarde europene!”, a declarat Nemciuc Ioan Alexandru, sunt candidat USR-Plus la funcția de consilier local al Comunei Pîngărați.

Laurențiu este un tânăr excepțional. Îi pasă de comuna lui și vrea să o conducă. Are toate calitațile unui lider. A demonstrat asta în comuna lui, prin activitatea civică și prin activitatea politică de până acum. Îl felicit pentru această candidatură și pentru echipa pe care a format-o în jurul lui. Este înconjurat de mulți lideri locali de mare valoare și foarte multe doamne care, alături de el, pot conduce mai bine comuna Pângărați. Succes, Laurențiu! Succes, întregii echipe! Vă susținem și avem mare încredere în voi!”, a declarat Iulian Bulai, deputat de Neamț, președinte USR Neamț.

Astăzi am lansat oficial candidatul Alianței USR Plus la primăria Pângărați, este vorba despre Laurențiu Bogdan Radu, un tânăr antreprenor local. Suntem încrezători în șansele lui Laurențiu și ale echipei sale pentru alegerile locale din 27 septembrie. După o lungă perioadă în care comuna Pângărați a fost condusă de o echipă care nu a reușit să rezolve nevoile de bază ale locuitorilor a sosit momentul schimbării. Locuitorii doresc asta iar echipa USR Plus este pregătită să muncească cu adevărat în folosul comunității. Această echipă curajoasă , a Alianței USR Plus este echipa care va schimba în bine fața comunei. Mult succes!a declarat Florin Zaharia, vicepreședinte USR Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate