Pângărați – Finalizare drum de acces spre Dealul Păru

1

Joi, 18 octombrie, a avut loc recepția de finalizare a drumului de acces spre Dealul Păru.  Este vorba despre un parteneriat public-privat ce a avut ca obiectiv construirea unui drum de acces într-o zonă mai greu accesibilă.

Inițiatorul acestui proiect, domnul Andrei Bârsan, ne-a declarat că a demarat această acțiune, în primul rând pentru a asigura accesul către una dintre cele mai pitorești locații ale comunei, care în același timp are un real potențial turistic.

Acest proiect este un exemplu de implicare civică a membrilor unei comunități. A fost nevoie de un drum, au pus mână de la mână și s-au apucat de treabă. Au reușit să construiască un drum betonat, cu armătură metalică, pe o distanță de peste 600 de metri, pe un teren destul de „neprietenos”.

Investiția privată a fost în proporție de 70%, restul de 30%  fiind acoperit de Primăria comunei Pângărați.  Domnul Bârsan iubește atât de mult acel vârf de deal, încât și-a convins și nepoții să-i urmeze exemplul și să se stabilească acolo. La finalizarea lucrării, domnul Andrei Bârsan împreună cu rudele și vecinii dumnealui, au ținut să organizeze o masă festivă, la care au fost invitați să participe câțiva dintre consilierii locali împreună cu reprezentanți ai primăriei.

C.M.

 

 

1 Comentariu
  1. Grigorescu spune

    Ma bucur pentru ca aceasta zona incepe sa se dezvolte din punct de vedere turistic.
    Felicitari celor care s- au implicat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate