Pângărați – Colectarea deșeurilor

1

Primăria Pângărați roagă cetățenii comunei să respecte zilele de colectare a deșeurilor și să nu le mai arunce la întâmplare.

Trebuie să ne gândim că colectarea deșeurilor aruncate în locuri improprii generează cheltuieli mai mari, cheltuieli ce sunt suportate de către toți locuitorii comunei. Se fac eforturi pentru ca deșeurile provenite din gospodării să fie colectate de la fiecare gospodărie în parte, pe sate, în zile prestabilite. A început sezonul rece, s-a depus zăpada, iar deplasarea mașinii de gunoi și colectarea deșeurilor se face mai greu. De aceea facem apel către locuitorii comunei să respecte aceste norme elementare de păstrare a curățeniei. Să se respecte pe ei, comunitatea în care trăiesc și în același timp să fie conștienți că respectarea acestor reguli, contribuie la păstrarea unui mediu nepoluat.” , ne-a declarat domnul Mancaș Ioan Petronel, viceprimarul comunei Pângărați.

 

Sursa Foto: internet

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Tely spune

    E adevarat ca s-au facut ceva pasi in sensul colectarii deseurilor dar inca mai sunt multe de facut.In primul rand as intensifica munca de constientizare a maselor privint necesitatea colectarii selective a deseurilor precum si masurile ce se pot lua cu cei ce nu le respecta.Ar trebui de asemenea sa fie infiintate anumite spatii de depozitare pentru obiecte mari(mobile,crengi,ob de uz casnic) provenite din gospodarii care sa fie ridicate periodic cu utilajele din dotare.Tot pe aceeiasi tema ar fi necesar ca locuitorii sa dispuna de un numar de telefon a celor ce ridica gunoiul menajer pentru a fi predat si dus acolo unde-i este locul.Scriu acestea deoarece joi 15/11/2018 in jurul orei 11 sacii cu gunoi erau la porti iar masina trecuse,Pangarati Castel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate