Pana unde merge marlania recuperatorilor legali din Romania

1

Intr-o economie de criza cum este cea din Romania , multi oameni nu au mai putut sa isi plateasca ratele catre banci sau alte entitati ce fac camatarie legala , ajungand astfel pe mana recuperatorilor legali care in loc sa urmeze procedurile normale trec la abordari marlanesti pe care nu si le-ar permite nici camatarii originali .
Periodic primesc pe telefonul personal  apeluri de la tot felul de firme de recuperari care se intereseaza de viata catorva dintre vecinii mei . Situatie este foarte jenanta in primul rand pentru vecinul care nu cred ca vrea sa imparta cu mine stirea ca nu si-a mai platit ratele, iar aceste investigatii pe care nu si le permit nici macar organele de ancheta ar trebui sa fie oprite si sanctionate foarte sever .
Ultimul numar de la care am fost sunat pe aceasta tema este 021.3653172 si daca institutiile statului nu se trezesc sa ia masuri contra acestor oameni care agreseaza si ancheteaza ilegal ceatenii, poate macar furnizorul de telefonie sa se autosesizeze ca serviciile sale sunt folosite in scopul anchetarii abonatilor .
Firma care face aceste investigatii in Neamt se numeste Top Factoring SRL, www.topfactoring.ro, si are sediul in Str. Tudor Arghezi nr. 21, etaj 5, Bucuresti, Sector 2 Telefon oficial : (+40) 21 301 29 25 . Aceasta firma care hartuieste nemtenii este consemnata pe internet de multi alti cetateni care au fost „contactati” in cele mai jegoase moduri cu putinta . Una dintre victime povesteste :” Azi 24 decembrie am primit acest minunat plic. Ce bucurie pe capul meu sa primesc un asa frumos cadou chiar in ajunul Craciunului. Am deschis frumusel plicul si… surpriza! Continutul plicului este o frumoasa coala A4 prin care niste minunati oameni de la SC TOP FACTORING SRL imi amintesc de datoriile pe care la am eu la Raiffeisen Bank.”

Am sunat inapoi la aceasta firma si am cerut explicatii despre legalitatea actiunilor lor iar acestia au sustinut ca atata timp cat am numarul trecut in cartea de telefon ma pot suna si imi pot cere relatii despre vecinii mei . Oare asa sa fie ? Oare institutiile statului din Neamt se vor autosesiza dupa acest articol ?

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. baroi gheorghita spune

    de unde sa plateasca un om datoriile cand abia de are de paine de pe o zi pe alta,cand ramane fara servici, cand mai sunt si probleme de sanatate, cand ai un copil de crescut si multe alte datorii lasate in urma,inafara de asta nu se tine cont de cererile de renuntare la abonamentele tel.ti se baga pe gat in continuare lista de plata cand tu nu beneficiezi de mult de serviciile tel.este un abuz pe punctul slab, nu se intereseaza nimeni de posibilitatile omului fiecare face ce vrea, este o hartuiala, nu avem puterea sa umblam prin instante cand abia de iti aperi drepturile la munca…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate