Până la sfârșitul anului vom avea Mega Mall-ul construit la Piatra Neamț

32

Firma care construiește Mall-ul de la Piatra-Neamț a contactat primăria și mega-mall-2va veni mâine la discuții pentru a stabili toate detaliile urbanistice și a demara lucrările. Mall-ul va conține cinematograf cu mai multe săli de proiecție, ca la Bacău, magazine, restaurante, baruri, locuri de recreere și tot ce cuprinde o astfel de construcție ce se va realiza pe câteva hectare de teren.
Firma care construiește Mall-ul și-a propus ca până la sfârșitul anului să inaugureze clădirea și să o deschidă publicului.
Demararea lucrărilor este certă, cum este cert că se dorește darea în funcțiune a Mall-ului până la sfârșitul anului.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
32 Comentarii
 1. Alex spune

  Veți face KFC,sală pentru copiii cum este în Bacău,Mesopotamia etc.

 2. Bratosin emilia spune

  Mega moll in piatra neamt bravo,dar niste anl-uri pentru tineri cand?

 3. Costy spune

  N-ar zice unu’ sa faca o fabrica, toti vor sa faca mall-uri, magazine, baruri , restaurante, clinici private, birouri notariale, farmacii, etc, toate …locuri unde cheltuiesti bani. Dar acesti bani de unde trebuie sa provina?, de la rude din strainatate?

 4. fred spune

  dragi nemteni. Banii pe care-i castigati stergand funduri in occident, veniti sa-i cheltuiti la mall.

 5. doi spune

  mai e o constructie gen mall langa piata, una langa kaufland care someaza ( care arata si monstruos) e treaba lor in definitiv daca construiesc dar o sa ne trezim cu cladiri care falimenteaza in 2-3 ani si ocupa terenuri degeaba – nu au fiţoşii pe unde isi face promenada daţi-le moluri

 6. Varu titin spune

  Creati locuri de munca pt. Oamenii di Piatra Neamt, lumea moare de foame , nu au bani de paine si voi inalti domni construiti Malluri pt spalare de bani din afaceri la negru. Trebuie sa producem nu va vindem produsele altora ,gasim in magazinele din Romania tot gunoiul Europei si al Chinei.

 7. Lolita spune

  Cred ca lumea nu are ce face cu banii….dar ala de la piata de ce nu functioneaza adica ala e mall socialist ?

 8. Megacalic spune

  Mai e un mall la care merg calicii ca la muzeu.Lumea e saraca nu are bani sa cumpere.Noul mall e doar o investitie probabil un mod de a spala ceva banuti.Ferice si de familia care a vandut terenul…

 9. AntiProști spune

  X files!

 10. Eusebiu spune

  Daca as dori sa-mi deschid un spatiu comercial, mai exact sa inchiriez o asa zisa „insulita de Mall”, pentru un Gadget Shop inovativ, cu cine as putea sa vorbesc si sa nu ma intalnesc cu birocrati si birocratiile lor?

 11. Sorin spune

  Visuri,fraților deocamdată tot Bacăul e bază,,,

 12. Andrei spune

  E pe structura metalica, se poate ridica si in 3 luni , nu in 10. Nu e nici o campanie electorala, atat dureaza.

 13. andrei spune

  La Roman nu puteți face

  1. Mitrea Georgiana spune

   Dragă Andrei, să nu uităm că Piatra e reședință de județ. Voi mai aveți industrie, deh sunteți pe european. Aș da bucuros mail-ul și să facem schimb de întreprinderi și întreprinzători! Ce zici, e mai bun un Mall decât locuri de muncă?

 14. Ionutz spune

  Daca incepe in martie se va deschide in octombrie. Daca incepe in aprilie, atunci se va deschide in noiembrie. Asa a fost si in Tg. Jiu (cam la fel ca suprafata si proiect) sau Deva. Deci nu e nici o chestie fantastica. Si inca ceva: nu va fi mall, ci o galerie comerciala (un Carrefour de 10.000 mp + alte magazine mici). Ceea ce spun se poate verifica pe site-ul NEPI.

 15. MARCEL spune

  O intrebare , informatie ! Unde va veni construit , In cartierul Precista ,dupa Moara , in fata la Petrocart ori pe varianta imediat cum treci calea ferata ,dupa Targul Auto ? Silviu are perfecta dreptate , si intr o locatie si in alta terenul trebuie curatat , puse ,trase conducte , cabluri , cofraje chiar daca e numai fundatia si tot presupune ACTIUNE , Totodata daca Chiar se face ,poate se gandesc cei Abilitati sa l faca si cu o Parcare macar cum e cea de la Carefour de langa Arena Nationala BUC , poate asa scot si sensurile UNICE cu care au umplut cartierul !

  1. Ionutz spune

   Unde a fost Foresta (fabrica de prelucrare a lemnului), intre blocuri si Petrocart.

   1. MARCEL spune

    IOnutz ,ai informatii se muta cei de la blocurile de peste drum ,de statia de troleu , ar veni dupa blocu de 4 nivele , ce MEGA MALL POATE FI ASTA , dupa parca trebuie niste distante ,metrii respectati , intre constructiiile vecine ?

   2. Mitrea Georgiana spune

    Locul viran de la o fostă proprietate a moșierului Culiță Tărâță, care a lăsat jale în urmă!

 16. Vlad spune

  Mall-ul se va construi pana la sf anului, beneficiarii sunt un fond de investitii care nu doreste sa tina bani blocati. Daca se inteleg la primarie in privinta celor 2 sensuri giratorii cum sunt prinse in proiect vor incepe constructia. Interesul este sa de-a drumul cat mai repede sa inceapa sa amortizeze investitia. Problema este sa nu faca ca la Mega Mall Bucuresti, cand au dat drumul desi mai aveau de facut unele finisaje, dar vom vedea.

 17. M .Fane spune

  ” Se doreşte darea in funcţiune până la sfâşitul anului” , dar nu a specificat şi anul . DĂ DOAMNE !!

 18. Andrei Vîrgă spune

  La București au deschis Mega Mall-ul cu trei luni întârziere. Și atunci parțial. Cum să-l termine la Piatra-Neamț până la finele anului? 🙂

 19. marcela spune

  un an este suficient daca se face treaba responsabil ,asa s-a facut Megamolul din Bucuresti langa National Arena,atat a trebuit,un an!

 20. DANIEL spune

  ROMANI CAND VOR CERE VOTUL CERE -TI SI VOI SPAGA CUM FAC TOTI HOTI LA PUTERE ATNCI SAI VEZI CUM RAMAN SARACI LIPITI…

 21. DANIEL spune

  SA SE FACA PIATA PENTRU A SE VINDE VERDURA CUM TREBUIE NU LA MARGINEA STRAZI PE BORDURI..LA TARAN NUI TREBUIE MALL …BAAAA NU MAI FURATIIIIII

  1. taranu spune

   nu crezi că piața face concurență _?

 22. gary campbell spune

  can they complete the central market first !!!!!!!!

 23. Ion spune

  Mega mall finalizat in 10 luni…..stirea asta este pentru campania electorala?

 24. Petre Cojoc spune

  Sa vedem! Daca nu s-or tergiversa lucrurile asa ca in „buna traditie” romaneasca!

 25. Silviu spune

  Sa construiesti un mall de la 0 in Romania intr-un singur an? S-o vedem si pe asta. Poate doar fundatia…

  1. Doru spune

   Doar 10 luni… Vise. Sau campanie electorala.

   1. xx spune

    Este investitie privata a unui fond din Africa de Sud,ce treaba au cu campania electorala??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate