„Palitura de osanda” pentru toti care urlau ca din gura de sarpe ca la Apa Serv se fura – A fost Curtea de Conturi in control la Apa Serv si au gasit ca fiind in neregula doar cateva prime si cateva bonuri de masa

6

Cu toate ca fara sa ne dam dupa cires avem oarece intrari pe la Apa Serv, nuapa am reusit sa obtinem raportul controlului de la Curtea de Conturi, dar am vazut ca il au colegii de la Est TV care nu este televiziunea tovarasului Culita Tarata cum cred unii, asa ca am activat si noi sursele si chiar daca  spre deosebire de colegii nostri nu am intrat in posesia actului, va putem spune cu o acuratete de 99% ca in urma controlului, care nu a venit chemat de cineva si cu scopul de a despica firul in patru si care a durat destul de mult, nu au fost gasite marile furturi de care vorbeau unii. In urma plecarii curtii de conturi, se pare ca in ultimii ani, de Pasti si Craciun, membri CA sau AGA, cat si conducerea Apa Serv, au luat premii in cuantum de aproximativ 200 euro, iar directorul companiei a luat in fiecare luna vreo 20 de bonuri de masa in plus, adica in cuantum de 50 euro. In rest, unde or fi marile hotii din ultimii ani ? Pai ce o sa faca acum cei care ziceau de hotii fara precedent, or sa vorbeasca doar de prime si bonuri de masa ? Penibil…
Dupa cum stiti noi o cam dam pe aia dreapta si opinia mea personala este ca in ultimi 10 ani s-au facut de-a smecherii la Apa Serv … fara numar. Dar tot adevarat este ca noi am fost primii care am dat de pamant cu subiectele legate de Apa Serv si am studiat in amanunt ce a facut mai ales domnl Ivanov, dar am ajuns la concluzia ca avem de-a face cu niste „baieti destepti” care au gasit cai legale pentru a pune in opera toate smecheriile ce le-au trecut prin cap. Ba chiar in topul neoficial al abilitatilor de a imbraca in haine legale orice, dupa Visan, fostul secretar al primariei, urmeaza de aproape Ivanov care, din informatiile noastre, a fost asistat in permanenta de profesionisti in legislatie.
In continuare, tot ce am zis la adresa acestei companii ramane in picioare si nici acum nu inteleg de exemplu de ce Consiliul Judetean Neamt in frunte cu tovarasul Culita Tarata nu fac ceva cu reteaua de distributie prin care Apa Serv pierde mai multa apa de cat factureaza ? Ce faceti domnilor la CJN ? Dormiti ? Rezolvati oameni buni cu reteaua de distributie a apei, ca e a voastra, nu e a lui ziarpiatraneamt.ro !
Revenind la subiect, Curtea de Conturi a venit, a vazut, a rascolit, a cautat si din toate hotiile de care se vorbea in spatiul public au gasit ce a scris in presa de aproape un an, ca Dughir a luat bonuri de masa de 50 euro pe luna si  s-au dat niste prime de Paste si de Craciun de vreo 200 euro luate cam de toti care s-au perindat pe acolo: Tomulet, Bumbu,  etc. Daca acest raport al curtii de conturi nu se va contesta, directorul va trebui sa dea inapoi in total pe bonuri de masa cam 2000  euro si consilierii care s-au perindat prin AGA si CA vor returna si ei marile prime ….. penibil.
Concluzia mea personala este ca daca vrei sa il prinzi pe Ivanov cu o smecherie trebuie sa fii cu o secunda mai destept decat el! Hai pa!

Iosub Robert

PS: Conducerea Apa Serv sa se pregateasca sa ne spuna si noua cu prima ocazie cum de unii au in mana raportul Curtii de Conturi si noua ni s-a spus ca il contesta, mai dureaza 15 zile … etc ?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Marian spune

  Frumoase prime si salarii platite de noi prostii care accepta pretul majorat al apei. fonduri, milioane si nimic investitii,dar majorari de pret cat cuprinde, pai de , primele trebuiesc incasate !!!

 2. Marius spune

  Sef peste CJ,sef peste TV, sef peste tot! oameni buni ! chiar am ajuns in halul in care un „agricultor” sa faca cum vrea el cartile? pai cred ca trebuie sa ne cerem voie sa si iesim din casa! nu e posibil asa ceva!!

 3. cineva spune

  cand esti platit de ApaServ mai bine nu te bagi. daca tot ai facut asa un calcul de ce nu spui pentru ce restanta s-a oprit apa la cateva asociatii si atunci avem ce compara, total sume date ilegal cu restanta unei asociatii. dar na, cand esti platit de apaserv doar nu poti sa fi impartial. hai pa.

  ADMIN: De ce nu ne verifici tu si nu ne dai un telefon sa ne chemi cu o camera de luat vederi sa discutam de Apa Serv si sa spui tu tot ce ai rau de spus. Ia incearca sa vezi daca suntem corecti ….

  1. cineva spune

   imi este suficient ca am citit aceste „articol” pentru a ma lamuri. pana sa ajungeti voi sa imi luati un interviu va mai curge multa apa de la apaserv :). hai pa.

 4. x spune

  Pe linga „pierderile” masive din retea mai este un punct imoral (legal este ca au hotarire de CJ)care mareste pretul apei,punct introdus pe vremea lui Pruteanu si care acum nu poate fi eliminat riscindu-se finantarea nerambursabila de 108 mil euro de la UE si anume introducerea in pret a cofinantarii extinderii retelei de apa in tot judetul,adica toti cei cuplati la reteaua de apa platim mai mult pentru a avea CJ bani sa cofinanteze introducerea retelei de apa prin sate si unde mai este nevoie (banii CJ merg la sport,biserici si alte parascovenii)

 5. Marin Stoian spune

  Tatucul tau este sef peste judet? Nu prea cred. Uite de-aia aveau cei de la Est TV raportul Curtii de Conturi, iar tu trebuie sa mai astepti vreo 15 zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate