Pădure Claudiu – nevinovat

0

Pădure Claudiu, fostul director de la Depozitul de deșeuri de la Girov, a fost reclamat, nu se știe de cine, că ar fi furat o tonă de combustibil. (click aici pentru articolul de la acea vreme)

A fost anchetat de poliție, s-a deschis dosar penal și a suportat doi ani de zile suspiciunile și acuzațiile din spațiul public. Ancheta a fost una destul de serioasă, cu oprit mașini în trafic, cu analize la combustibilul suspect de a fi furat și multe altele.

În final, după aproape doi ani de zile, s-a dovedit că domnul Claudiu Pădure a fost suspectat și mai ales expus public ca ”penal”, deși era nevinovat.

Suspicionăm că domnul pădure Claudiu a fost de fapt o victimă colaterală în războiul băieților deștepți care patronează afacerile cu gunoi din Neamț. Din informațiile noastre se pare că țintele erau Corduneanu și firma Rossal, dar ca în orice război victimele sunt cei din linia întâi, cum este și cazul domnului Claudiu Pădure, care a avut de treabă doi ani de zile ca să dovedească că e nevinovat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate