Ortografii buclucașe în curtea școlii

4

Poarta unei școli din municipiul Piatra-Neamț nu știe unde să pună corect cratima în sintagma ”Închide-mă”. Dacă tot începe anul școlar, poate ajung noțiunile de ortografie și pe la urechile acestei porți, nu de alta, dar nu oferă un exemplu prea bun pentru învățăceii școlii. Să-i scădem nota la purtare, zic!
inchidema

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. dana spune

  Ar trebui ca autorul articolului să se informeze mai bine pentru a nu fi pus în situația jenantă de a-și cere măcar scuze !!! Tăblița respectivă aparține unui cetățean ce are locuința cu acces din curtea școlii respective; el este cel care a postat plăcuța și el e cel care știe gramatica atât de bine. Oare chiar crezi că cei de la respectiva școală nu știu nici măcar să scrie !!!

  1. popa gheorghe adrian spune

   Daca e cum spui tu, atunci cu siguranta ai dreptate.L-am cunoscut pe cetateanul respectiv si, desi nu pot afirma ca nu stie gramatica, ii lipsesc unele notiuni elementare despre conduita in relatia cu semenii.

   1. robocop spune

    cumva dl. C––u ? maestre ?

 2. Ramona spune

  Ar trebui ca portarii si oamenii de serviciu (etc.) angajati in scoli sa aiba 8 clase..zic.. nu? daca tot iau contact cu copii de clasele 1-8, sa dea un exemplu bun. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate