Ori la hram ori la spital

1

In noaptea precedenta la spitalul din Piatra Neamt s-a primit un transport de 15 persoane cu toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat, la hramul Manastirii Tazlau, peste si icree. Autoritatile au instituit planul rosu de alerta, in momentul in care au inceput sa vina salvarile cu pacieti la Unitatea de Primiri Urgente. Printre acestia se afla si 3 copii, cel mai mic are varsta de 3 ani. Directia de Sanatate Publica Neamt si Prefectura au instituit planul rosu si conform procedurii se suplimenteaza personalul de la unitatea primiri urgenta si Ambulanta, iar cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sunt in alerta.
Cei de la ambulanta au fost primii care au dat alarma, avand la un moment dat 10 solicitari in comuna Tazlau, oamenii spunand ca au dureri de cap, varsaturi si ameteli .
Starea intoxicatilor este acum stabila. La Spitalul Judetean de Urgenta Neamt au fost eliberate trei sectii si a fost chemat personal de acasa. Autoritatile vor sa formeze echipe din politisti si reprezentanti ai primariei care sa mearga din casa in casa in ideea ca poate exista oameni care nu pot cere ajutor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. zinaida spune

    mancarea a fost oferita de primaria tazlau ? sau de manastire ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate